FRAS U NAJAVI! Evo koju basnoslovnu cifru je Maja uložila u totalnu transformaciju lica i tela, a tek ko je finansirao pored Takija - NEVERICA!

Autor: Hit Informer

Zadruga

25.11.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgranućete se!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković dala je čitavo bogatstvo da bi postala lepotica! Učesnica ,,Zadruge" potrošila je čak 23.200 evra na plastične operacije da bi se od "ružnog pačeta" transformisala u labuda.

Starleta je sa samo 24 godine već imala desetak estetskih korekcija, koje su je papreno koštale.

- Maja se tokom leta baš spremala za četvrtu sezonu ,,Zadruge"! Čim je kročila u Belu kuću, svi su prokomentarisali da je neprepoznatljiva.

On dodaje da ovde nije bio kraj njenom ulepšavanju. Kad je raskinula vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, utehu je pronašla kod hirurga!

 

 

 

- Rešila je da promeni oblik i konturu lica operacijom brade od 1.500 evra. Ubrizgala je botoks, istetovirala obrve, a korigovala je i usne, i to već treći put. Najviše novca je dala za fasete za zube - 5.000 evra - priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, Maja je prve operacije imala još pre nego što je ušla „Zadrugu 2".

- Još tada je uvećala grudi, prvi put uradila usne i zategla lice. Tada ju je sve to koštalo 10.000 evra. Kad su je pitali odakle joj toliki novac za operacije, govorila je da je sve to platio otac. Kasnije je tvrdila da je sve nove operacije finansirala sama - otkriva izvor.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan

Majin tata Radomir Marinković Taki potvrđuje da je uložio pare u ćerkin izgled.

- Pre nekoliko godina sam joj platio grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi. Doterala je i liniju, vodila je računa o tome šta jede - rekao je Taki.

Podsetimo, Ana Korać je u jednoj emisiji rekla kako se Maja trudi da je potpuno iskopira i da svaku operaciju odradi smisleno da bi što više izgledala kao popularna starleta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading