BUKTI RAT! ANA KORAĆ ISPROZIVALA MARINKOVĆEVU ŽESTOKO: Maja je išla je kod plastičara sa mojom slikom, opsednuta je sa mnom!

Autor:

Zadruga

25.11.2020

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Ana

Starleta Ana Korać konačno je progovorila o Maji Marinković, koja je okarakterisana kao njena kineska kopija s obzirom na to da je pred ulazak u ,,Zadrugu 4“ izoperisala čitavo lice i potpuno promenila lični opis.

- Maja je opsednuta mnome toliko da je to jezivo! Non-stop me gledala dok smo bile u rijalitiju, onako, psihopatski. Želi da bude ja, da se ponaša i izgleda kao ja! Kod svog estetičara i šminkera pokazuje moje slike i traži im da je naprave takvu da što više liči na mene - pričala je Koraćeva i dodala:

 

- Sada šije haljine koje sam ja nosila prošle godine. Okej, kontam da ti se nešto sviđa, ali baš sve da kopiraš, nije normalno - rekla je Ana bez dlake na jeziku, a potom se osvrnula na svoja rebra, za koja mnogi pretpostavljaju da ih je izvadila.

- Totalna je glupost da ljudi kažu da sam vadila rebra. Ja struk stvarno nemam, evo, oduvek sam bila ovakva - pričala je starleta, koja se u emisiji ,,Pitam za druga“ na ,,Red TV“ pojavila bez brusthaltera, u otkopčanoj jakni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading