EDO FETIĆ OTVORIO DUŠU: Žao mi je što sam povredio Zilhu! A TEK ŠTA JE REKAO ZA DRAGANU MITAR... ŠOK!

Autor:

Zadruga

25.11.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Edo Fetić doživeo je jedan od najturbulentnijh perioda u životu ulaskom u vezu s Draganom Mitar, što je rezultiralo razvodom od njegove sada već bivše supruge Zilhe Karišik. Edo za Rijaliti otkriva zbog čega se najviše kaje, da li je bio uz Zilhu kada su isplivali njeni eksplicitni snimci i iznosi mišljenje o najskandaloznijim zadrugarima bez ustezanja, prvi put za naš magazin nakon više od pet meseci od učešća u "Zadruzi 3".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić

Kada sumiraš sve što ti se događalo u rijalitiju, da li misliš da si više dobio ili izgubio i šta je to najvrednije što si izgubio?

- Jedino što sam izgubio jeste to neko vreme koje sam proveo tamo, ipak je sedam i po meseci puno vremena, nisam mogao da vidim decu. A što se tiče ostalog, možda sam izgubio, a možda i dobio, to će vreme pokazati, a trenutno mislim da sam na nekoj pozitivnoj nuli, nit sam izgubio, nit sam dobio nešto previše.

Stanija bi odlično vodila rijaliti-priču

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Zilha

Da li misliš da će se Maja osvetiti Janjušu bez ulaska u vezu s njim?

- Što se tiče Maje i Jakija, moram reći da mi je on prijatelj, a Maja drugarica, tako da su moja mišljenja o njima, kao mojim prijateljima, odlična. Mislim da im veza nije valjala i da im veza ne treba uopšte tamo, da je to trebalo da okončaju napolju. Što se tiče toga da li ju je pretukao ili nije pretukao, to on priča jedno, ona priča drugo, svega je tu bilo. Preporučio bih im da se ne mire, ali ako su im emocije jake i ako oni to žele, naravno, neka urade prema svom osećaju.

 

Smešna mi je priča da se Kemezova i Aleks bave prostitucijom

Koliko je blamantno što se Milica Kemez i Aleksandra Nikolić stavljaju u kontekst bavljenja prostitucijom?
- Meni je to što se tiče Milice i Aleksandre baš glupo, ta priča "reći ću ja za tebe" je smešna, ako neko nešto ima, može slobodno da kaže, a mislim da se nijedna ni druga nisu bavile prostitucijom. Te kafane i, generalno, pojedini klubovi kod nas, a i na zapadu, funkcionišu tako što su one tu promoterke, hostese. E sad, bože moj, ako im se neko od tih gostiju svidi, najnormalnije je da se, možda, sutra vide s njim i uđu u neku vezu, meni to nije prostituisanje. Zna se šta je prostitutka, ona koja radi u javnoj kući, a one to, definitivno, nisu.

 

Koja je najatraktivnija zadrugarka koja može da napravi veliki pomak u karijeri učešćem u rijalitiju?

- Kada pričamo o tom, nekom pomaku u karijeri, ja mislim da iz "Zadruge", generalno, neki rezultat mogu da naprave samo neke pevačice. Eto, u ovoj sezoni ih ima više od pet. Rialda je ta koja veoma dobro izgleda na sceni i baš dobro peva, ona se izdvojila od svih.

Ko ti je u ljubavnom trouglu Anđelo-Sanja-Matora najperfidniji, a ko najveći emotivac?

- Anđela ne znam, Sanju znam površno, bili smo u nekoj emisiji zajedno i u jednom izlasku, a s Matorom sam proveo tamo skoro šest meseci i mislim da je ona tu najiskrenija i, jednostavno, voli Sanju. Ne bih želeo da kažem da je Sanjina i Matorina veza bila fejk, to su sad ti moderni izrazi ali mislim da Sanja, ipak, traži i želi muškarca pored sebe. Što se Anđela tiče, njega ne mogu da komentarišem nešto puno, osim da sam od njega u ovoj sezoni očekivao mnogo više, s obzirom na to da je već godinu dana bio tamo, mislim da se povukao.

Rialda veoma dobro izgleda

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Dragana Mitar

Da li misliš da bi sve devojke postale nebitne posle ulaska Stanije Dobrojević u "Zadrugu"?

- Često smo komentarisali ko je dobar, a ko loš igrač. Za mene je Stanija jedna od najboljih rijaliti-učesnica na našim prostorima, samim tim što ima i pobedu i drugo, treće mesto u još nekom rijalitiju, nisam baš siguran. Za mene su rezultati merilo kvaliteta, tako da mislim da bi doprinela dosta rijalitiju i mislim da ona veoma dobro i vodi tu priču i devojka za svoje godine odlično izgleda.

Koliko veruješ u ljubavni odnos Frana i Paule i kako komentarišeš Tomin potez javne preljube?

- Nisam imao toliko vremena da nešto dublje ispratim te događaje, mislim da niko ne može nikakvu priču da dogovori, to je već dokazano jer rijaliti postoji već 10 godina u Srbiji, mislim da tamo niko nikome ne treba da veruje. Fran mi je zanimljiv i kao pojava. Paula mi se ne sviđa, ni kao lik ni fizičkim izgledom, nešto mi kod nje ne prija. Što se Tome tiče, njega ne mogu da okarakterišem nikako zato što ne poznajem dečka, jednom smo se sreli u nekom izlasku i bio je onako, OK momak, tako da, ako je to uradio s Paulom zbog rijalitija, mislim da mu nije trebalo u životu, a ako su ga stvarno emocije ponele, je*i ga, uradi ono što osećaš.

 

Jezik je Tari brži od pameti, još je dete, a Kristijanove priče su dosadne

Da li je Tara u pravu kada kaže da se ukućani plaše Kristijana, šta misliš o njima dvoma?

- S Tarom sam proveo sedam i po meseci i imao sam i neke konflikte s njom, ona je čak prošle godine htela da bude rijaliti-igrač, komentator, u ljubavi nije znala gde će i šta će. Na kraju je izašla bez ljubavi, bez neke titule, da tako kažem, bez honorara. Ona je još dete koje treba da se izgradi i mislim da joj je malo jezik brži od pameti, ali hajde, oprostićemo joj zbog godina. Što se tiče Kristijana, ljudi, ovo je 21. vek, niko se nikog ne plaši, to su priče za malu decu. Uspeo je da napravi neki autoritet tamo i veoma je, hajde da kažem, rečit, mada njegove priče su meni već dosadne, ispričane priče i mnogo sam više prošao od onoga što on priča.

 

U kakvim si sada odnosima s Draganom Mitar, da li ti je žao zbog svađa među vama? Da li misliš da si više povredio Draganu ili Zilhu?

- Što se tiče nekih odnosa između Dragane i mene, mi nemamo nikakav kontakt otkako smo se razišli. Nije ni bila neka svađa, nismo se nešto napljuvali niti bilo šta. Razišli smo se normalno, kao odrasli ljudi, ona ima svoj život, a ja svoj. Kada smo izašli, shvatili smo da ima mnogo prepreka koje treba da prevaziđemo da bi to uspelo. Mislim da smo i ona i ja bili malo prazni posle rijalitija i da je to dobro i za mene i za nju. Mogao sam mnogo lepše da provedem to vreme boravka u "Zadruzi". Ljudi pričaju o tim, nekim našim svađama, a mi smo u toku sedam i po meseci za svega 20 dana bili bez neke komunikacije. To je za ogroman period malo i tamo je nemoguće ne posvađati se, pogotovo što konstantno imaš pritiske i spolja, pritiske iznutra, s njene i moje strane. Mislim da smo se čak Dragana i ja držali odlično jer vidim da se u "Zadruzi 4" svađaju kada neko nekog samo pogleda popreko, da li je neko nešto pomerio s jednog na drugo mesto. To što se nama dešavalo je stvarno realna priča i zbog toga je bilo toliko žustro. Mislim da niko tu nije povređen, svako je tu našao neki svoj put i svoj mir. Ja i ako sam povredio nekog, nije mi to bila namera niti cilj, nisam u životu nikada igrao, već radio onako kako sam u tom trenutku osećao. Sve sam radio najviše na svoju štetu, ali opet, ja sam muško, ja to mogu da iznesem. Što se Dragane tiče, želim joj sve najlepše u životu, naravno, i Zilhi, to je normalna stvar.

Ne prija mi Paulina energija

Eksplicitni snimak Zilhe Karišik izazvao je skandal u medijima, da li si joj bio podrška u tim, nimalo prijatnim trenucima?

- Rekao sam što se tog snimka tiče šta je i kako je. Bio sam joj, naravno, podrška u tim momentima i uvek ću joj biti podrška jer je ona majka moje dece. Sada nemamo nikakav kontakt, to je sve prošlo, tako da SUP to sve vodi, sve ide svojim tokom. Još se ne zna ništa tačno, ali uvek ću joj biti podrška.

 

Filip Car nikada neće biti Mensur

Kako bi okarakterisao Minu i da li Filip Car pokušava da kopira Mensura?
- Mina je, po mom mišljenju, OK devojka i napolju, to što radi, radi sebi, mislim da je promenila baš dosta momaka tamo. Emociju kod nje jedino sam video s Mensurom i mislim da je bila tada zaljubljena, ali opet, ona ima 20, 21 godinu, često se bori između zaljubljivanja i porodice, rijalitija i tu mislim da malo brka lonce, ali da je ove godine dosta stabilnija. Nadam se da će ostati takva do kraja, prošle godine je izgubila puno honorara. Što se nje i Filipa tiče, između njih ne vidim emociju. On ne može da iskopira Mesura nikada, nije mi gotivan lik. Sve mi to kod njega deluje veštački, mislim da ni kod njega emocije nisu baš na pravom mestu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading