(VIDEO) Spremna je na SVE! Tomović OPLEO po Mini Vrbaški, pa PORUČIO: DA SE KUNE U ŽIVE I MRTVE, NIŠTA JOJ NE VERUJEM!

Autor:

Zadruga

24.11.2020

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne veruje joj ništa!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović i Mina Vrbaški

Kristijan Golubović je pročitao novo pismo koje je stiglo u Belu kuću. On je pre toga Jovani Tomić Matoroj dao novac koji je zaradila na prethodnom suđenju, a sada je red na novo suđenje.

- Šaljemo Matoroj 1.000 dinara posle dobrog suđenja. Nakon ovog suđenja, imamo još jedno. Vlada je podneo tužbu protiv Mine jer je javno iznela da ima emocije prema njemu. Dodao je da ne voli to što je on devojkama igračka u kući. Sudija Marko je dobio ovaj slučaj, niko nije angažovao advokata - glasio je deo pisma.

Vladimir Tomović je prvi imao reč kao tužilac zadrugarke Mine Vrbaški.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

- Sinoć sam imao razgovor sa Carem, mi smo pričali o Mini, Caru i meni. Ništa novo nisam saznao, a sada ću vam reći ono što mislim o Mini. Ja njoj ne verujem ništa, može da kaže šta hoće, da se kune u žive i mrtve - ja joj ne verujem. Ona je osoba koja je spremna na sve zarad rijalitija, i mogla je da izabere bilo koga drugog, a izabrala je najgoru opciju. Ne znam samo odakle potreba da se ja uzdižem, a da se Car kao njen dečko ponižava - dodao je Tomović.

- Samo sam uporedila situacije jer me je Milan pitao. Rekla sam samo da ti nikada nisi bio taj koji me je vređao - objasnila je Mina.

 

- To može drugačije da se kaže. Rekla si da sam ja za razliku od njega pravi muškarac - dodao je Tomović.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading