ŠOKANTNO! TOMOVIĆ OTKRIO ŠTA JE SVE RADIO SA MAJOM: Janjuš pobesneo - OVO NEĆE IZAĆI NA DOBRO!

Autor:

Zadruga

24.11.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Maja

Vladimir Tomović izneo je šok informaciju da se više puta u toku ove sezone "Zadruge" ljubio sa Majom Marinković, a onda je usledilo nešto novo:

- Kunem se i da sam ovde dirao njeno golo du*e, a da je ona rekla "Nemoj, dobila sam" - dodao je on.

- Boli te, jer sam te iskoristila - vikala je Maja.

- Postoje osobe koje, kad gledaš, znaš da li lažu. Ja Maju znam kad je pogledam. Ne da laže... ona je patološki lažov. Mnogo stvari ja znam i rekao sam Šebezu "Sada ćeš videti šta će se desiti". Ja nisam želeo ni da je poljubim, ni da je pipnem. Želeo sam da izdržim, samo ovako da budemo dve, tri nedelje, ali ne mogu. Dovoljno je da neko uđe i kaže da te voli, desiće se ovo. Neću se više ni igrati sa tobom - govorio je Janjuš.

- Tomoviću, iskoristila sam te, ali ne u se*sualnom smislu, jer svi znamo šta si - nastavljala je Maja

- Kada, na krevetu ili na garnituri ovde? - smejao se Tomović.

- Ovo mi je dno-dna, druže! Nemam reči. Sram te bilo, ne zbog ponašanja prema meni, nego prema sebi. Možda mi je i krivo što nismo imali se*s, trebao sam to odraditi još jednom - besnio je Janjuš.

Podsetimo, nakon što su se pomirili Maja i Janjuš, zadrugar je o tome obavestio sve ukućani. Oni nisu imali lepe reči na ovaj njegov gest te ga je većina savetovala da je pogresio u odluci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading