(VIDEO) ONI TRAGOVI OD BAGERA... CRNA MI NOGA DO KOLENA, NE MOGU DA SKINEM ČIZMU: Kristijan u elementu, IZNEO DETALJE IZ BURNOG ŽIVOTA!

Autor: Republika

Zadruga

23.11.2020

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović ispričao je cimerima još jedan događaj iz svog burnog života.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Naime, on je otkrio da je skočio sa drugog sprata.

- Oni tragovi od bagera, prešli su preko zemlje i decembar bio, ja skočio sa drugog sprata na onu šaru od gusenice koja je zamrzla i list mi pukne na dva mesta, ne znam koliko kostica mi puklo tada. Crna mi noga do kolena, ne mogu da skinem čizmu, ja sam po ulicama ovako hodao i jedan Baki, sa njim sam se tukao, ja mu kažem da mi je pukla noga i kažem mu da me vodi kod babe. I mene on do Liona na krkačama, baba kad me je videla, plače: "Dajte mi šećer i vodu" - ispričao je Kristijan.

Inače, Ermina Pašović priznala je svima da se njena majka plašila da je pusti u rijaliti i to baš zbog Kristijana.

- Moja mama je bila protiv da ja ulazim ovde samo zbog tebe, jer zna da ja ne mogu da ćutim. I ja sam šifra kad poludim i njoj je to problem, jer zna kako reaguješ. U početku si mi bio iritantan, ali kako vreme odmiče ja se u svemu slažem sa tobom i imamo isto mišljenje - rekla je Ermina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading