(VIDEO) JANJUŠ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Pomirio sam se sa Majom, nisam mogao više da izdržim!

Autor: Republika.rs

Zadruga

22.11.2020

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirali ukućane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja

U poslednjih par dana Maja i Janjuš su sve bliži, te su opet sevnule stare varnice. Svojim potezima Janjušević se još više udaljio od šanse da se pomiri sa bivšom suprugom Enom.

Janjuš je doneo Maji večeru u izolaciju i počeo da flertuje sa njom:

- Doneo sam ti večeru, malo da ručkaš. Je*iga, nema kod da ti spremi, moram... Šta ću? - zavodljivo je komentarisao Janjuš, pa nastavio:

-Moraš da se ugojiš malo, moram da se iskupim za sve što sam ti uradio. Ti si jedna od mojih drugarica, nisi najbolja, ali vreme će pokazati - rekao je Janjuš.

 

- Šta? Ja sam jedna od? Ne možeš ti mene da staviš u koš sa tamo nekim. Stvarno si mi doneo, cokila bih te, ali neću - poručila je Maja.

- Mi smo drugovi, drugovi to ne rade - rekao je Janjuš.

- Mi ćemo da radimo - poručila je Maja.

Janjuš je prethodno pred zadrugarima ozvaničio da se pomirio sa Majom, ali kako kaže, samo kako bi bili u dobrim odnosima:

-Pomirio sam se Marinkovićevom, ali samo da budemo dobri, da se ne svađamo. Ne mogu druže, plače svaki dan... Bolje tako nego da se svađamo - rekao je Janjuš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading