OGLASILA SE ČORBINA MAJKA PRVI PUT: Jadranka javno otkrila da želi Jovanu za SNAJKU! A OVO je rekla za Kristijana!

Autor: Pink.rs, Republika

Zadruga

22.11.2020

14:06

Iskrena.

www.youtube.com/Zadruga Official
Milan Janković

Jedan od najzapaženijih učesnika ove sezone najglednijeg rijalitija na Balkanu, "Zadruge 4" svakako je reper Milan Janković Čorba. Njegova majka se sada oglasila, pa je prokomentarisala dešavanja iz Bele kuće.

Jadranku je prvo rekla šta misli o Čorbinom učešću kao i da li ga njegov sin, Despot, gleda.

www.youtube.com/Zadruga Official

- Moram da budem iskrena, ja u životu "Zadrugu" gledala nisam. Sad verujte, od ujutru do uveče. Snalazi se super, majkin sin, super je. Unuk gleda tatu, super je, čujemo se redovno. Gleda i njegova bivša supruga, iako su njihove relacije takve, jako joj je drago što se Milan lepo snalazi. Svi su uz njega, celo njegovo celo ne spava, svi ga prate -  rekla je Jadranka.

Čorba je bio u dve veze, sa Paulom Hublin i sa Tarom Simov, a poslednjih dana sve je bliskiji sa Jovanom Ljubisavljević. Čorbina mama prokomentarisala je kako joj se dopadaju njegovi izbori i istakla da bi sina najviše volela da vidi upravo pored misice Jovane.

e-stock/ Časlav Vukojičić
Paula Hublin

- Sve su mi cure simpatične. Paula kao Paula, lepa zanimljiva. Tara je malo agresivna, malo više vulgarna. Jovana... Šta da kažem za Jovanu, preslatka je, kulturna, fina. Navijam za Jovanu, naravno... -  rekla je Čorbina mama.

www.youtobe.com/Zadruga Offical
Jovana Ljubisavljević

Jadranka je otkrila kako komentariše to što mnogi zadrugari misle da se Čorba šlihta Kristijanu Goluboviću, i da tu nema iskrenog prijateljstva.

 

 

 

- Moj sin se ne šlihta nikome u životu, sve što je uspeo, uspeo je sam. I to što je pored Kristijana, ja kao majka mogu samo da budem srećna, što je pored zrelog čoveka koji je prošao mnogo u životu. On može moje dete da usmeri na pravi put, i da ga posavetuje i gleda kao svog sina. Vidim da ga je baš zavoleo, kao svog sina. Mi kao porodica smo baš srećni što je tu sa Kristijanom. Draže mi je što je sa njim, nego sa bilo kim drugim u toj spavaoni - zaključila je Jadranka.

 

Komentari (0)

Loading