ŠOK! MAJA MARINKOVIĆ I JANJUŠ NA KORAK DO POMIRENJA: Noćni razgovor prvi put u Zadruzi! Tajne poruke!

Autor:

Zadruga

22.11.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

Marko Janjušević Janjuš sinoć je otišao u izolaciju, kako bi popričao sa uplakanom Majom Marinković, a Mina Vrbaški i Filip Car napustili su ih kako bi bili malo nasamo.

- Hoćeš li da pričamo? Nemoj da plačeš, nema potrebe da plačeš, šta je problem reci, pričaj, šta te muči? - upitao je Janjuš.

- Kako misliš šta me muči? - uzvratila je Maja.

- Hoćeš li da se svađamo svaki dan? Da gubimo honorare, da se kanalimo svaki dan? Hoćeš li da me provociraš svaki dan? Nemoj da plačeš. Koliko puta si mi rekla da nećeš nešto u životu? - nastavio je on.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

- Dosta puta! Misliš li da su u redu neke stvari koje si mi uradio? Izdao si me - odgovorila je Marinkovićeva.


- Ja tebe izdao? Jesi li ti normalna? Znam da nisam. Nema potrebe da plačeš, treba da budeš iskrena, a nisi iskrena. Teraš budalaštine i pričaš budalaštine, maltretiraš. Kako me maltretiraš? Jesi li svesna kakve si laži pričao? Ja o tebi pričao? Ja ni za šta nisam pričao laži. A ti jesi, dosta laži! - poručio je Janjušević.

- Ja sam bila čovek prema tebi - rekla je zadrugarka.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

- Ti nisi normalna, ja sam tebi rekao i napolju, što bih da ti ponavljam sve. Nisi bila normalna, šta je sa tobom? Pitaj tvoju drugaricu šta sam joj rekao u 6 sati. Da kažem jednu rečenicu, ti ćeš biti zakovana za krevet, kao što i sada jesi, nego je meni žao što neko plače zbog mene. Nekon nije žao kada sam ja u k*rcu, neko me baš tada tovari. TI ne razmišljaš o posledicama, misliš da si neki mangup, nabiješ se na štikle i glumiš tamo po sobi nešto. I? Možeš li da budeš normalna? Ne možeš, pa ne, po stoti put te pitam - poručio je Marko.

- Sve zavisi. Ti sada hoćeš mene da napraviš lažovom za neke stvari. Ti si za mene pričap razne stvari, da sam psihopata - odgovorila je Maja kroz osmeh.

- Da, ja sam to izjavila nakon što si ti izjavio za mene sve ono. Ti si rekao da me ne voliš - poručila je Maja.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

- Ne volim te, i? Šta sam izjavio napolju, dok si me blatila? Šta sam ti ja ovde uradio? - upitao je Janjuš.

- Da li si pobegao kao p**ka nedelju dana pre nego što ćeš ući? Lažeš da me ne voliš, pogledaj me u oči - poručila je zadrugarka.

- Ne, posle svega što si mi uradila, ne! Tvoj svaki dečko, normalan dečko ne može opstati sa tobom. Dobro, neka bude da za to lažem, ali za ostalo pričam istinu - poručio je Janjuš.

- Slagao si da sam zvala i groktala, a znaš da si bio sa mnom. Ti si okačio sliku posle pet dana nakon što si bio sa mnom. Znaš kakvu sliku si objavio - poručila je Marinkovićeva.

 

 

 

- Jesu li tvoji mama i tata u dobrim odnosima? Nisu, e pa ja hoću da budem u dobrim odnosima - poručio je Janjuš.

- Ti si mene varao, ja tebe nisam varala. Ivani si slao poruke, ja videla svojim očima poruke - tvrdila je zadrugarka.

- To je Zola pisao, nisam ja. To nema veze sa životom. O našem odnosu možemo da pričamo, a o nekim stvarima koje su nebitne u životu i koje nisam radio, neću da pričam. Ti meni ne daš da živim, dobro si ti rekla da ćeš me progranjati ceo život. Ti bi mene i u Kini pronašla. Ja ti garantujem da bi se ti zaputila u Kinu - odbrusio je zadrugar.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mina

22.11.2020 08:56

Razvela devojka coveka s detetom i usla uzdignutog nosa kao da je osvojila svet svi zale Maju a i dalje se pljuje Luna? Ne razumem zar ovo nije gora situacija? A ne Djedovic i Nadica misle drugacije.