(VIDEO) ŠOK! Matora iznela nove detalje veze sa Sanjom, pomenula OVU bivšu zadrugarku, a onda i Lunu!

Autor:

Zadruga

20.11.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja je želela da joj da prijateljski savet.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

Jovana Tomić Matora je danima unazad potresena ponašanjem njene sada već bivše devojke Sanje Stanković koja je nedavno ušla u četvrtu sezonu Zadruge. Od njenog ulaska desilo se svašta, a između ostalog njihove svakodnevne svađe, tresle su Zadrugu. Matora je sada iskreno porazgovarala sa Majom Marinković.

- Veruj mi, ona je čekala da se nešto desi, narukvica je bila izgovor, jer je napolju sve krenulo već. Znaš kako kažu: "Daleko od očiju, daleko od srca". Dragana Mitar mi je sve rekla, a ja sam napravila scenu sa njom, a posle sam videla da je bila u pravu - rekla je Matora.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora i Maja Marinković

- Verujem, neću da ustanem da se mešam, ali tebi želim da dam savet - dodala je Maja.

- Meni je problem, mislim, ona je drugačija, ona lagano prođe pored mene, a prema drugima je i pažljiva i brižna, kafu mi nije skuvala u vezi, a sada ulazi u du*e nekim ljudima. Ja plačem, raspadam se, ona samo prođe, a može nekoga da pošalje da me pita. To su neke normalne stvari valjda - nastavila je Matora

 

- Samo sačekaj da se sve slegne - dodala je Maja.

- Ona ovde neće moći sa mnom nikakav kontakt, a i da želi da se pomiri sa mnom u budućnosti, jer joj je bitnije da ovde igra svoju igru. Znam je u dušu, njoj je Fran bio igra, a Anđelo joj se sviđa. Ona je meni u ormanu rekla sve, a kada izađemo, zvaće me i sve to. Ja nisam takva, a ona je to - objasnila je Matora.


Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading