JEZIVO! Vuk Mob u besu priča o ubistvu zadrugara: POKLAĆU VAS SVE NA SPAVANJU, grkljane ću vam prerezati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzeću nož i samo ubodem prvog, drugog, trećeg, paf-paf, bez imalo srama izjavio je reper nakon skandaloznog crtanja kukastog krsta.

RepublikaFoto: instagram.com/vukmob1
vUK mOB

Vuk Mob pre samo nekoliko dana napravio je potez koji je zgrozio naciju crtanjem kukastog krsta, simbola stradanja i krvoprolića nedužnih ljudi tokom Drugog svetskog rata, a sada ponovo šokira izjavama koje upućuju na incident koji bi možda mogao da ugrozi živote zadrugara..

Reper je, nesvestan kamera oko sebe, prilikom veće buke u spavaćoj sobi vidno izrevoltiran prepirkama i koškanjem koje se događalo pred njim, izjavio jezive pretnje. Njegove brutalne reči su zabrinule gledaoce i navele ih da sumnjaju da je njegova izjava i te kako ozbiljna. Snimak na kojem u besu izjavljuje da će zadrugarima redom prerezati grkljane postao je viralan.

Vuk: Šta je, miševi, samo lajete, a ne smete ništa da uradite. Ja ću vam pokazati ko je ko

- Pobiću vas na spavanju. Uzeću nož i samo ću da priđem i ubodem u grkljan. Prvog, drugog, trećeg, četvrtog, paf-paf. Šta je, miševi, samo lajete, a ne smete ništa da uradite. Ja ću vam pokazati ko je ko - bez imalo srama izjavio je reper nakon skandaloznog crtanja kukastog krsta.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan: Verujem u numerologiju, govorio sam petak, dan za metak, i tada sam i primio metak

Kristijan Golubović je zadrugarima okupljenim u pabu ispričao da veruje u numerologiju, pa naveo nekoliko primera iz života koji su ga naterili na to.

- Kada sam bio mali, stalno sam govorio petak, dan za metak. Tri puta su pucali na mene u petak u martu. Najgori je 19. Posle nekoliko godina upoznajem devojku, oženio sam se njom u zatvoru, tehnički brak. Cirkus, spektakl u Zabeli, limuzine, haos. Prodao stan, pumpali joj usta, budžili je. Znam da nema perspektivu, nisam je voleo toliko, bio je tehnički brak. Dupla Riba u horoskopu, najgori znak. Otvara moj crtež, vidi rupu, piše 19. mart. Otvora moje crteže, vidi ruku, piše 19. mart 1999. Ja kažem: "Pazi, Kristijane". A nju sam upoznao 2004, tako nešto. Slušaj ovo, ona pita šta znači ovo, ja kažem da je tad ispaljeno 20 metaka na mene, na taj datum, a ona kaže da je rođena na taj dan i da je tad napunila 20 godina - govorio je Golubović.

 

Nakon što je izgovorio da će ih sve pobiti, Vuk je počeo da se smeška, očigledno ne shvatajući šta je sve uradio i izgovorio u poslednjih nekoliko dana. Ovakvo ponašanje i ove skandalozne pretnje naišle su na brojne negativne komentare, mnogi pišu da ne prepoznaju repera, te da je on potajni psihopata.

 

- Kao da mu nije dovoljno što je crtao kukasti krst, sad još poziva i na klanje. Dajte, ljudi, izbacite ga, on ne zna šta priča. Žalosno je što se jedan tako mlad dečko bavi stvarima u koje se očigledno ne razume. Vuk ne shvata koliko će se ovakvo njegovo ponašanje odraziti na njegovu karijeru.Možda u budističkim zemljama ovaj simbol i dalje budi mir, sreću i lepe emocije, ali u zemlji u kojoj se desila "Krvava bajka" svastika iliti kukasti krst ne može i nikad neće biti ništa više od simbola stradanja miliona nedužnih ljudi. Podsetnik na najveće zlo koje je zadesilo planetu. Kukasti krst užasan je simbol u svesti naroda u Evropi i nema nikakve veze sa srećom i blagostanjem, a u kulturi zapadnjaka on je simbol Nacističke partije pre Drugog svetskog rata i tokom njega - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Toma i Nadežda obmanuli javnost

Paula Hublin istakla je da nije zaljubljena u Tomu Panića iako u poslednje vreme sve više zajedno provode noći, izjavljujući da joj je drag bez obzira na sve, na šta je Panić kulturno ponizio, ali i otkrio da on sa Nadeždom Biljić ima tajni plan.

- Ona je dete, uopšte je ne shvatam ozbiljno. "Ko sa decom spava, upišan se budi", odmah sam to rekao. Neke stvari mi nisu jasne, ali je u duši dete, glumi nešto. Zahvalio bih se Nadeždi što mi je poslala stvari i sve što mi treba - rekao je Toma, dok su zadrugari ostali šokirani činjenicom da Panić i Biljićeva imaju tajni plan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baba

20.11.2020 08:41

U Zadruzi postoje povoljni uslovi da neko poludi.