(VIDEO) Filip Car progovorio o Mini, pa izneo planove za BUDUĆNOST sa njom!

Autor:

Zadruga

18.11.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će mu ispuniti snove?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
FIlip Car

Voditelj Bora Santana ugostio je i FIlipa Cara, sa kojim je prokomentarisao odnos sa Minom Vrbaški, koji je potpuno urušen i narušen zbog konstantnih sukoba, svađa i ljubomornih scena.

- Pogledima sa Majom, sečete se kao sablje - rekao je Bora.

 - Da, svaki moj pokret ona prokomentariše na loš način i sve vidi da ja radim kontra od nas, a onda kada ona napravi neke stvari, smatra da su opravdane. Ali kada dođe do ljubomornih scena, kada ti neko zamera svašta, onda i ti počneš zamerati, pa se izgubi kontrola. Smatram da nigde nisam zgrešio sa Majom - rekao je Filip.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Filip Car i Mina Vrbaški

- Gde nestade onolika ljubav sa Minom, pa se sada ponašate kao stranci? - glasilo je pitanje Marka Đedovića.

 

- Pa nije, to možda tako deluje, ali oboje, kad god imamo problem, mi smo povezani. Nekim pogledom i stvarima, ali mislim da će, bar se nadam da će biti sve dobro, ako ne, ja ne znam onda kako ćemo mi funkcionisati. Neke stvari su meni nelogične, smatram da sam ispao loš prema njoj i rekao teške i ružne reči, ali sam se izvinio, pokušaću da neke stvari koje njoj smetaju ne radim - odgovorio je Car.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading