(VIDEO) ŠOK PRIZNANJE! Kristijan priznao da je imao još jedan brak sklopljen u zatvoru: Prodao sam stan, pumpali joj usta, cirkus!

Autor: Informer, Republika

Zadruga

18.11.2020

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran život.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović otvorio je dušu zadrugarima i otkrio dugo čuvanu tajnu koju je malo ko znao.

Naime, on je pričao o svom burnom životu, te je pomenuo da je i to da je bio u još jednom braku koji je sklopio dok je bio u zatvoru:

- Kada sam bio mali, stalno sam govorio petak, dan za metak. Tri puta su pucali na mene u petak u martu. Najgori je 19. Posle nekoliko godina, upoznajem devojku, oženio je u zatvoru, tehnički brak. Cirkus, spektakl u Zabeli, limuzine, haos. Prodao stan, pumpali joj usta, budžili je. Znam da nema perspektivu, nisam je voleo toliko, bio je tehnički brak - počeo je Kristijan svoju ispovest, pa nastavio: 

 

Dupla riba u horoskopu, najgori znak. Otvara moj crtež, vidi rupu, piše 19. mart. Otvora moje crteže, vidi ruku, piše 19. mart 1999. Ja kažem: "Pazi, Kristijane". A nju sam upoznao 2004. tako nešto. Slušaj ovo, ona pita šta znači ovo, ja kažem da je tad ispaljeno 20 metaka na mene, na taj datum, a ona kaže da je rođena na taj dan i da je tad napunila 20 godina - govorio je Kristijan.

Kakva slučajnost - prokomentarisala je Maja.

- Nema slučajnosti - odgovorio je Golubović, pa nastavio da priča dalje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading