Šok Marinkovićka ne bira sredstva da dođe do cilja! Maji pomogla vračara da razvede Janjuša! OBMANULA NAROD DA JE MARKO TUKAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta posetila najbolju gataru, koja joj je napravila vradžbine da zadrugar zamrzi ženu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Razvela ga, sad uživa

Maja Marinković vradžbinama uspela da razvede Marka Janjuševića od njegova dugodišnje supruge Ene, s kojom ima ćerkicu Krunu.

Starleta je sa bivšim košarkašem započela vezu tokom trajanja "Zadruge tri", gde su se spanđali uprkos činjenici da on nije slobodan i da rade užasnu stvar. Oni su obrukali Janjuševu ženu, Majinog oca Radomira Marinkovića Takija i sve ljude koji ih poznaju. Iako je delovalo da će biti protiv svih, veza napolju nije išla kako treba. Jednostavno, on je želeo kod ćerke i žene, vuklo ga je. Ona je ludela kad god bi spomenuo njih dve. Naš izvor kaže da je posegla za najgorim stvarima da bi ga pridobila.

 

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan

Taki: Maja nije prostitutka!

Radomir Marinković Taki brani ćerku Maju Marinković od ponovnih navoda da se bavi prostitucijom.
Otkako je ponovo postala deo "Zadruge" oživeli su stari duhovi koji navode da je ona jedna elitna prostitutka. Njen tata je brani na sva usta:
- Ma kakva prostitucija, kakvi bakrači! Jedini njen sponzor čitavog života sam ja. Niko drugi, osim mene. Sve njene operacije, silikone i transformacije lično sam finansirao. Samo za jednu njenu tetovažu sam dao više od 1.000 evra. Šta da vam pričam.

 

- Maja je, pre svih ovih rijaliti-stvari, bila dobra devojka i pomalo prosta i priglupa. Nije se baš proslavila kao neka opasnica. Svako je mogao da je prevari kako želi. Muškarci su je iskorišćavali i odbacivali. Bila je kao otirač za sve njih. Plakala je i klela se da će neko da joj plati za sve zajebancije i suze. Onda je počela da traži vezu za "Zadrugu". Sebe je tamo videla. Pored Stanije i Ane Korać, koje su joj bile idoli. Već tada je postala zloća. Onda je došao Janjuš, kao kec na deset. Znate da ga je namerno zavela iako je znala da ima ženu i dete. Onda se i ona zaljubila i želela je dalje, da bude samo njen. Na sve načine, ne prezajući i od najgoreg na svetu - kaže izvor Rijalitija blizak jednoj od najatraktivnijih starleta u vili koja se nalazi u Šimanovcima, pa dalje objašnjava koje su to užasne stvari za kojima je ona posegla.

- Maja mrzi Enu, a mrzi i malu Krunu, ne može da ih smisli. To je neopisiva mržnja. Kad ih vidi zajedno u novinama, počne da cepa listove i da psuje. Ja sam to jednom gledala. Kao da sam đavo uđe u nju. "Našla sam vračaru koja će da sredi da Janjuš ode od te ružne Ene i te male. Ona će da sredi da se razvedu. Da stavi tačku na farsu od braka. On će biti samo moj i ja njegova. Imam ženu koja je proverena i jako dobra. Ta kučka Ena i ne sluti šta joj se sprema. Janjuš će biti samo moj. Prokleta bila kad je i našao. Užasna jedna ženetina", rekla mi je ona i stvarno je našla tu ženu i oni su se brzo razveli. Nije prošlo ni mesec dana. Radovala se i likovala - kaže izvor koji nastavlja da je Maja kasnije, kada oni ipak nisu mogli da opstanu zbog drugih problema i finansija, osmislila celu priču da ju je tukao i maltretirao, kako psihički tako i fizički.

Marko je na Instagram okačio fotografiju sa ženom, nakon čega je Maja zbog ljubomore odlučila sa izmisli batine

- Uprkos vradžbinama, on je odlazio kod žene da vidi dete, malu Krunu, koja je njegovo jedino dete. Tada je postavio na Instagram fotku sa Enom, valjda zbog javnosti, zbog nacije, ne zato što su se pomirili. Maja je to videla i odmah je poludela. Zvala je tu vračaru i rekla da pojača vradžbine i da ga veže za nju, inače će joj poslati policiju. Osmislila je celu onu priču da ju je tukao. Sve ono je bila njena farsa. "Sad će da vidi ko je Maja i kako sam ja opasna. Ima svi da misle da je nasilnik koji bije žene. Neka i ta njegova kučka Ena misli da me je prebio, pa sledeći put neka se ponovo slika sa svojom Enicom", pričala mi je Maja. Sve modrice su nastale od silnih operacija koje je imala. Jesu se oni koškali i sve, ali daleko od toga da ju je tukao. Sada će tek da mu napravi pakao od života kada je ušla u "Zadrugu 4" - završava njena prijateljica, inače izvor Rijalitija.

 

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

Bacio igračku koju je poklonio Marinkovićki

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da baci medveda kog je naručio od Velikog Šefa i kog je poklonio bivšoj ljubavnici Maji Marinković, zbog čega su se rvali na prozoru spavaće sobe.
Nakon što je on zatražio medveda iz studija, dečko iz obezbeđenja uneo je plišanu igračku, a onda je on otišao kod ljubavnice i poklonio joj ga, ali kroz ironiju. U toku reklama on je dohvatio medveda u nameri da ga baci kroz prozor. Maja je naskočila na Crnogorca da bi pokušala da ga zaustavi, onda su se neko vreme gurali i rvali, malo je falilo da oboje ispadnu kroz prozor. Njoj ipak nije pošlo za rukom da ga spreči jer je on već bacio kroz prozor veliku plišanu igračku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading