(FOTO) ŠOK TRANSFORMACIJA! Nije je dugo bilo u javnosti, a evo i zašto: NADEŽDA SE IZOPERISALA, VIŠE NE LIČI NA SEBE - Toma će pasti na dupe kad je vidi!

Autor:

Zadruga

17.11.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprepoznatljiva!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tekst potpisa

Pjevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić, vratila se na društvene mreže, nakon kratke pauze. Ona je nedavno ponovo aktivirala svoj nalog na Instagramu koji je prije nekoliko nedelja povukla pod izgovorom kako neko vrijeme želi da bude van medija.

Čim se vratila u javnost, domaći portali prenijeli su i kako je ona promijenila svoj fizički izgled. Kako se dodaje Nadežda je promijenila frizuru, a navodi se i da je uvećala usne.

 

 

 

Lice joj sada izgleda i oštrije nego ranije, pa mediji spekulišu i da je pravila korekcije i sa vilicom. Sve se ovo dešava u nedeljama kada Biljićeva javno kuka da joj je teško zbog javne prevare Tome Panića s kojim ima sina. Izgleda da joj je to toliko teško palo, da je prema pisanju štampe, morala da posjeti plastičara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading