(VIDEO) NASTAĆE HAOS! Đedović najavio POMIRENJE bivših LJUBAVNIKA, a onda OPLEO po OVIM zadrugarima!

Autor:

Zadruga

16.11.2020

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku!

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Marko Đedović

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je ušao u Belu kuću povodom izbacivanja, pa je iskoristio priliku da porazgovara sa pojedinim zadrugarima o situaciji u Beloj kući. Marko Đedović je jedan od zadrugara koji je izneo svoje mišljenje o dešavanjima u kući..

- Najzanimljiviji su mi Janjuš i Maja, iliti Prcko i Žaklina. Sve se ponavlja, ista priča kao i ranije. Ja njemu ništa ne verujem. On kao hoće da povrati ženu, a onda došao u rijaliti. Ako ga ta žena primi, onda ni ona nije normalna. Pogotovo jer ima emocija između Maje i Marka. On se skrož promenio od kako je ona došla. On želi sve, i ženu i švalerku. Njih dvoje će se pomiriti. Maji se faca promeni kada se priča lepo o njihovom odnosu - rekao je Đedović, a onda je prokomentarisao Maju Marković i Alena.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović i Darko Tanasijević

- Oni su mi hit. Ona je napravila grešku i okrenula se Alenu, kada nije smela. Ona je jeziv tip, pružio joj malo pažnje, ona se zaljubila. A opet 23 godine, ima muža, dete, verenika, pa novog dečka. Meni to deluje kao neka avanturica. Nije mi jasno to što radi, ona laže o svemu, i o klipovima, i svemu. Nešto mi tu smrdi, to njeno prijateljstvo sa Ivanom, i kako se to dešava, ništa to nije normalno - rekao je Đedović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković i Alen Handrović

Darka je zanimlao šta Đedović misli o odnosu Alena i Zerine Hećo

- U zemlji šešira mi je realno da Alen nije zna za Zerinu, ko je ona, šta je. Tu je tako slagao, pre svega danas ima internet, a opet, Dado Glišić, koji je bio sa Zerinom u vezi je pevao više puta u Alenovom lokalu, a on je kao nije video nikada - rekao je Marko.

Darka je zanimalo šta Marko misli o tome da će možda da se rodi rijaliti beba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

- Iskreno da ti kažem voleo bih da se rodi ta beba. Anđelu nije dobro ceo dan, a Nataša kao Nataša. Voleo bih da se to desi jer oni nisu svesni svojih postupaka. Nataša priča kako su oni bili u vezi, a on kulira to pitanje. Mislim da on neće biti tu za Natašu ako je stvarno trudna. On to ne želi, a uradio je to. Njegovo srce pripada samo Teodori Džehverović, on je meni to napisao na krevetu. A Nataša je ozbiljna trudnica, ona ceo dan spava - rekoa je Đedović, a onda prokomentarisao Minu i Cara.

 

- To je repriza Mina Mensur. On je krenuo da se ponasao kao on. Mina je počela da se hladi - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading