(VIDEO) Marko i Divna izgovorili sudbonosno da!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.11.2017

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas posle 15 časova svi učesnici "Zadruge" došli su ispred hotela gde je bila smeštena Divna koja se čitavog dana pripremala za trenutak kada će Marku reći sudbonosno "da".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Venčanje Marka Kocića i Divne Milanović

Nakon malog incidenta, svatovi su se okupili ispred hotela gde je bila smeštena Divna, a kada su kupili mladu, ona je povela kolo sve do glavnog dvorišta gde je Marko trebao strelom da skine jabuku i da se mladenci zvanično venčaju. Iz trećeg puta on je uspeo i Janjuš mu je čestitao.

Kako je jabuka bila pogođena, Divna i Marko mogli su da stanu ispred matičara.

Nakon dugog veselja, matičarka je konačno došla u ''Zadrugu'' i mladenci su stali ispred oltara.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Kocić gađa jabuku!

- Zaključićemo brak Divne i Marka. Brak se uređuje zakonom samo onda kada ne može drugačije. Zato ne dozvolite da vam zakon uređuje brak. Živite lepo. Ponekad budite malo i ljubomorni, ali ne jedan na drugog već na svoj brak - poručila je matičarka.

Marko je zadržao svoje prezime, dok je Divna uzela njegovo. Nakon što su se odlučili kako će se ubuduće prezivati, mladenci su rekli sudbonosno ''da''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading