Izvatao je po guzi! Golubović u ulozi napaljenog trenera: NALOŽIO SE na Sanjine obline!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Kristijan Golubovic i Sanja Stanković

 

Kristijan Golubović iskoristio je priliku i opipao zadnjicu Sanje Stanković, koja se nimalo nije bunila, već je sve vreme poskakivala i smejala se kao da je pijana.

Naime, krimi-momak i starleta zajedno su vežbali u pabu, koji je on inače proglasio svojim. Matorina bivša se tom prilikom obukla u opremu za trening, uzak šorts i top-majicu, iz koje su prštale njene bujne, prirodne grudi. Golubović je umislio da je njen trener, pa joj je objašnjavao kako se rade koje vežbe, dok ga je ona pažljivo slušala i radila ono što joj je pričao.

 Golubović: Mala si, zategnuta i prirodna. Nema takvih devojaka više danas. Ja ću od tebe ovde da napravim avion

- Ne mogu ovako da skačem, grudi mi lete. Ne mogu da ih obuzdam - ponavljala je ona, sve vreme se cerekajući. Kristijan je zevao u njene si*e i rekao joj da ih drži rukama da ne bi poskakivale.

Kada su prešli na mišiće u predelu zadnjice, Golubović je ispipao Sanjinu guzu. On je tada stao tik do nje, pa je rukom opipavao njenu guzu, koja je bila utegnuta u šorts, usmeravajući zadrugarku kako da ispravno radi vežbu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubovic i Sanja Stanković

- Ma ti si bombona, izgledaš ludilo. Mala si, zategnuta i prirodna. Nema takvih devojaka više danas. Ja ću od tebe ovde da napravim avion. Samo moraš da me slušaš. Ima da odlepe sve ove starlete oko tebe koje puše i vode nezdrav život - poručio je on nasmejanoj Sanji.

 

 

 

Ovo inače nije prvi put da Kristijan i Sanja imaju bliži kontakt. Naime, on je nju jednom prilikom čak i masirao na krevetu. Tada je ispipao njena leđa i tanga gaćice. Šta je sledeće i da li će krimos i starlata otići korak dalje, pokazaće vreme. Jovana Tomić Matora, koja je inače bila u vezi sa Sanjom, tada je poludela i psovala je sve redom.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Maja: Janjuš mi šalje signale da me želi!

Maja Marinković je otkrila da je bivši ljubavnik Marko Janjušević ne ostavlja na miru i da ona oseća da on želi da se pomire i obnove romansu. Starleta je pred svima rekla da ne može da živi od njegovih pogleda.

- Meni je to smešno. Ako je došao da povrati ženu, takve stvari se ne rade. Miljana je rekla da joj je Maja Marinković stalno u glavi, a on je rekao: "Nisi jedina." Ja sam rekla: "Drago mi je da priznaješ", on je rekao: "Bitno da ja tebi ne nedostajem." Volela bih da mi ne dobacuje, da ne postoje pogledi preko stola... Čak je i Dragana videla sinoć kako me sve vreme gleda - rekla je Maja.

 

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Janjuš: Obećao sam ćerki da ću se vratiti njoj i mami

Marko Janjušević Janjuš bio je gost radio Amnezije. On se tom prilikom obratio ćerki Kruni:

- Obećao sam da ću pokušati da vratim tvoju mamu, pokušaću to da uradim. Jesam pogrešio, bio sa mnogim zadrugarkama, moj život je bio takav, voleo sam žene, kafanu i kocku. Ja ne bežim od toga. Bio sam loš, ali se kajem. I da sve to izgubim zbog čega? Nikada više neće Ena doživaljavati šta je doživljavala, boriću se za nju do kraja života. Znam da me voli i da mi je izašla u susret sada kada mi je bilo teško. Ja je volim i boriću se za nju. Kruna zaslužuje da živi sa mamom i tatom, znam kako je bilo dok smo bili razdvojeni. Jedini mi je cilj da vratim svoju ženu - rekao je Marko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading