Nadežda ima samo jedan uslov za Tomu Panića: Oprostiće mu prevaru ako pristane na OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je burno reagovala na to što ju je nevenčani suprug javno varao u rijalitiju, Nadežda Biljić priznaje da za njih još nije sve izgubljeno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda i Toma

Pevačica  će prihvatiti Tomu Panića u svoj dom i oprostiti mu prevaru, ali pod jednim uslovom - samo ukoliko se testira na HIV.

- Imam jedan uslov, da se testira na HIV zato što je imao seks bez kondoma. Smatram da, kada imaš seksualni odnos sa bilo kim koga ne poznaješ bez prezervativa, treba da se testiraš. Moraće da se testira i na hepatitis C i na svašta nešto - objasnila je ona.

 

Pevačica i bivša učesnica "Zadruge" ispratila je nevenčanog supruga u četvrtu sezonu pomenutog rijalitija, a onda ju je on pred milionskim auditorijumom prevario sa Paulom Hublin, a bio je blizak i sa drugim zadrugarkama.

Biljićeva, koja sa Tomom ima osmomesečnog sina Longa, u prvi mah mu je poručila da na nju i dete može da zaboravi, međutim, kako vreme odmiče, postaje svesna da detetu ne može da uskrati oca, kakav god da je.

 

 
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma već bacio oko na sledeću zadrugarku, loži se i na Maju

Toma Panić bi izgleda da smuva i Maju Marinković, za koju se bukvalno zalepio otkako je ušla u rijaliti. I dok Nadežda jadikuje i pati, razmatrajući sve opcije kako da mu, po ko zna koji put, progleda kroz prste, njen verenik je već bacio oko na sledeću zadrugarku. Ne prestaje da je gleda jer mu se dopada kako ona izgleda sada nakon svih operacija koje je uradila i još je znatiželjno ispituje o korekcijama. Maja je za sada imuna na njega i ne primećuje ga, pa ga jedino to za sada spasava od još jedne prevare u nizu.

 

- Za to se još uvek lomim, zato što mislim da moje dete nije zaslužilo da se ja prepucavam preko njegovog oca jer će to sve da se odrazi na njega. Smatram da on ima potpuno pravo da viđa dete, kao otac, ali sam isto tako rekla ako mi još jednom bude ušao u kuću pijan, agresivan ili bilo kako, da ću morati da kontaktiram sa socijalnom službom - ispričala je Nadežda u velikoj ispovesti i priznala da i dalje voli oca svog deteta:

 

- Naravno da ga volim i sigurno ću ga voleti narednih pet godina. Jer ja imam 30 godina, ja s tim čovekom imam dete i postoje prelepi trenuci u našoj vezi, o kojima on nikad neće pričati iz sujete da bi oprao sve ovo što je uradio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading