Maja prevarant: Javila se devojka koju je zadrugarka iskoristila za promociju!

Autor:

Zadruga

10.11.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković postala je učesnica "Zaduge 4", a napolju se, kako se navodi, bavila reklamiranjem odeće na Instagramu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Vlasnica jednog brenda koja je imala neprijatno iskustvo sa rijaliti zvezdom, javila se i iznela šokantne detalje.

Marinkovićeva je naime, kako piše "Informer", zamolila devojku koja vodi Instagram stranicu tog brenda da reklamira njihove proizvode. Dogovor je navodno bio da Maja objavi stori i post kako bi druga strana bila zadovoljena.

Međutim, Maja je objavila samo stori, ali navodno ne i objavu koja ide u prilog ovoj Instagram stranici. Devojka koju je Marinkovićeva takoreći "izradila", se javila i poslala celu prepisku, kako bi upozorila i ostale poslodavce koji sarađuju sa njom.

RepublikaFoto: instagram.com/maja_marinkovic_official
Maja Marinković

"Obično to reklamiranje funkcioniše tako što brendovi i stranice jure javne ličnosti za reklamu. Ne javljaju se javne ličnosti same, što je ona uradila. Ja sam na to pristala jer sam videla da ima pratioce, što mi je trebalo. Šta je ona uradila... Odrađen je samo stori. Ja sam joj se javila par puta da je pitam šta se desilo, pošto sam očekivala da se slika u tome i da mi pošalje, što je i bio dogovor zapravo. Ona je na finjaka sve iskulirala", rekla je navodno devojka za "Informer" i dodala:

"Mene je iznerviralo što nije ispoštovala dogovor. Ali prosto ja sam takva da kad ispadnem fer, očekujem neko da mi uzvrati to. Ja u minusu nikakvom nisam za 2 para veša. Ona je nekako dobila svoje i nestala.", završava vlasnica brenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading