ORA*NO JE ZADOVOLJAVAO BIZNISMENE ZA PARE: Čabarkapa obelodanio sve detalje tuče sa Kristijanom. pa progovorio o OVOME što se dugo krilo!

Autor: Srbija danas

Zadruga

07.11.2020

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno!

RepublikaFoto: facebook.com/Aleksandar Cabarkapa
Aleksandar Čabarkapa

Aleksandar Čabarkapa, bokser i žestoki momak iz Kaluđerice, progovorio je o Kristijanu Goluboviću i osvrnuo se na brojne prozivke zadrugara, koje je on iznosio u javnosti.

Podsetimo, Kristijan je govorio da je u CZ-u pretukao Čabarkapu, koji je sada ispričao šta se i kako dogodilo, otkrivši najpre kada je upoznao Golubovića.

- Mi se znamo od 2004. godine, kada je on došao iz grčkog zatvora. Tad smo se upoznali. Kasnije, 2009. godine sam bio u zatvoru za otmicu kuma Andreja Draškovića, sa kojom nisam imao nikakve veze. Ležao sam za to, i bio sam sa Kristijanom u sobi. To je bila jedna klošarska soba - rekao je Čabarkapa u intervjuu za "Balkan info", pa objasnio kako je došlo do sukoba između njega i Kristijana.

 
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Kristijan je pričao da je šamarao Andriju Draškovića. Međutim, kad je Andrija nedugo potom došao u zatvor, rekli su mu da ga Kristijan olajava. On je njega zvao, kroz rešetke, rekao mu je: Kristijane, čujem da me olajavaš. Kristijan je rekao: Nisam, 'oće neprijatelji da nas zavade. Međutim, pošto je Kristijan znao da ja ležim za otmicu Andrijinog kuma, da bi se njemu ušlihtao, na kvarno me napadne - rekao je Čabarkapa i do detalja opisao tuču koja je usledila.

-  Dok sam ja pisao pismo, udario me je levim krošeom, dok sam sedeo za stolom. Ja sam odmah ustao i mi smo se tu potukli, pali smo na patos. On je počeo da izvlači deblji kraj, ali onda su skočila dva lica iz te njegove indijanske sobe, njegovi neki potrčci, i ja sam izvukao malo deblji kraj. Ništa to nije bilo strašno, malo usna raskrvavljena, malo čelo, i ništa drugo. Od tada datira naš sukob. Kasnije je svedočio protiv mene, hteo je da mi naškodi na svaki način, oglašavao se, i tako dalje.

Čabarkapa nije štedeo oštre reči i uvrede za Golubovića, iznoseći šokantne tvrdnje o njegovom boravku u zatvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading