(VIDEO) UŽAS UŽASA, DA LI MOŽE GORE OD OVOGA?! Toma pred svima otkrio Paulin fetiš nakon SE*SA I ZGADIO JAVNOST: BACIĆETE PEGLU!

Autor:

Zadruga

07.11.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bljak!

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Paula i Toma

Iako ga je kod kuće čekala nevenčana supruga Nadežda Biljić sa kojom ima sina Longa, Tomislav Panić imao je seksualni odnos sa Paulom Hublin, o čemu je sada i javno govorio u "Zadruzi".

U emisiji su ga ugostili Marko Janjušević Janjuš i Filip Car, a on je otvoreno pričao o aferi dok ga je sa druge strane Paula pomno slušala. A kako će ovo sve doći i do Nadežde, osvrnuo se i na nju.

"Najveću žrtvu svega ovoga podnela je moja žena, to je istina. Nego, da pomenem i Indiju, u kojoj sam i živeo, ali su mi najdraže uspomene iz Kine, Pekinga... Tamo sam imao nekretninicu, odvojenu sobu za kućnu pomoćnicu", počeo je Toma svoju "ispovest".

 

 

 

"Pozdravio bih i svoj Svilajnac. Znam da Nadežda više nije uz mene i znam da ne želi da me vidi, ali svakako moramo obaviti jedan razgovor", poručio je, ali rekao i da se nikada ne bi pomirio sa Paulom i da nije otvoren za novu vezu - da ga to ne zanima.

"Ja jesam budala, uvek sam pravio gluposti zbog svoje lude glave. Seks sa Paulom je bio sladak, ona je još uvek dete, klinka i to je interesantno. Ok, slatko je bilo, lepo... Tako me je jednom pitala da mi p*dne... Mislim da neke stvari pčinje da radi u momentu kada želi da se čoveku zgadi", ispričao je Toma, zbog čega su se svi smejali, a Pula je prokomentarisala da laže.

Zatim je izneo i svoje mišljenje o Franu, sa kojim se Paula nedavno opet pomirila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading