(VIDEO) Pi*ka ti materina, rasturila si šest brakova: Janjuš urlao na zadrugarku, gurnuo je i izbacio iz emisije!

Autor:

Zadruga

06.11.2020

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car vodili su danas emisiju "Delegati" tokom koje im je gošća bila Nataša Radan, ali njeno gostovanje se nije slavno završilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Nataša u klinču

Nataša nije imala lepe reči za svoje cimerke iz rijalitija.

- Meni je to sve jedna velika sprdačina, ni sprdnja nije. Ja sam iskrena, za razliku od svih. Ne sviđaju mi se ove žene koje glume moral i neko poštenje, a ovo nije mesto za to. Klasično foliranje - počela je Nataša.

- Pauli se ništa nije obilo o glavu, zato što je slobodna i može da radi šta hoće. Meni se uzima za zlo i ako prođem u šortsu. Anđelo i ja smo se viđali dva, tri puta nedeljno - bila je neiskrena Nataša.

Janjuš je pobesneo zbog neiskrenosti Nataše Radan, pa je isterao iz emisije uz psovke.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nataša Radan

- Marš napolje, p*čka ti materina! Što si došla? Marš napolje, bre - vikao je on pa ustao da je izbaci iz emisije, a onda tokom, emisije dodao:

- Ovo je devojka koja je rasturila šest brakova. Uglavnom su to bili pevači kojima je dolazila na nastupe. Glumi ludilo, a uništila sve moguće brakove i ljubavi poznatih, ali nije ona kriva, već idioti koji varaju svoje žene - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

07.11.2020 17:10

Pa i Janjuš je idiot jer je i on rasturio svoj brak.