EDO I ZILHA SU SE UPRAVO RAZVELI! Evo da li je Fetiću dozvoljeno da viđa decu i šta su rekli o POMIRENJU!

Autor: Pink.rs

Zadruga

06.11.2020

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno!

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Edo i Zilha

Edis Fetić tokom boravka u rijaliti programu "Zadruga" imao je turbulentnu ljubavnu vezu sa Draganom Mitar. Njih dvoje su bili partneri, iako su još uvek imali zakonite supružnike. Ipak, Edova i Draganina veza na kraju nije opstala.

Takođe, nije opstao ni Edov brak, s obzirom na to da se on upravo razveo od supruge Zilhe Karišik. Sve se desilo u sudu u Novom Pazaru, a Edo je rekao i kojim će danima viđati decu, kao i šta je odlučeno kada je reč o alimentaciji. On je istakao i kako su u sudu pokušali da ih pomire, ali da nisu bili za tu opciju.

 

 

 

- Da, upravo smo se razveli... Videli smo se u sudnici, to je okružni sud u Novom Pazaru. Oko dece još nije konačno sve. Viđanje će ostati. Kod mene će biti petkom, subotom i nedeljom, a alimentaciju će sud odrediti po primanjima. Pokušali su da nas pomire, ali smo oboije bili za opciju razvoda - rekao je Edo nakon što je izašao iz suda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading