PLJUNULA PA POLIZALA! Sari Reljić stižu preteće poruke zbog teških reči upućenih Luni PA NAPRASNO PROMENILA PLOČU!

Autor: Red Tv

Zadruga

06.11.2020

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

Vest o trudnoći Lune Đogani obradovala je mnoge, ali među njima su se našli i oni potpuno ravnodušni - poput Sare Reljić.

Naime, na pitanje da prokomentariše ovu vest, nekadašnja zadrugarka je poručila:

-Apsolutno nikakvu reakciju nemam na to. Prosto, odavno sam prestala da pratim njena kretanja, ne mogu da kažem njeno postojanje, ali ne pratim je više. Za to ne postoji nikakav razlog, prosto nas dve nikada nismo bile ništa naročito bliske niti u zavadi. Ona samo nije moja zona interesovanja trenutno-

-Neka se ljudi vole. Samo neka je to dete živo i zdravo i, ono, vidimo ga za nekih 15 godina u rijalitiju- dodala je Sara, a potom uz osmeh zaključila:

 

-Pa, svi su bili u rijalitiju. Gagi (prim.aut. Đogani), Anabela (prim.aut. Atijas), Luna... Nekako je to prirodan tok da ide i to dete u rijaliti. Šta sam rekla pogrešno-.

Ovu svoju izjavu Sara je sada prokomentarisala. Tom prilikom, pevačica je istakla kako je to rekla iz šale.

-Rekla sam to iz zezanja i ispala sam najveća veštica na ovom svetu, a onda mi je stiglo u inboks: "Tvoje će dete da radi romske svadbe, kao ti". Ja nemam ništa protiv, tako se zarađuju pare. Poznato je da se uzimaju dobre pare i u rijalitiju- rekla je Sara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading