Zorica Marković otkrila šta zadrugari rade s novcem!

Autor:

Zadruga

04.11.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković, koja je u "Zadruzi" provela dva meseca na tajnom zadatku, upoznala je sve učesnike najgledanijeg rijalitija. Iz prve ruke, Zorica za naš portal otkriva ko ima najviše novca i čime se takmičari služe da bi ga sačuvali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

- Meni je bilo zanimljivo i smešno šta sve zadrugari rade zbog novca. Sašku sam osuđivala zbog toga što reketira, ali sam po ulasku u rijaliti shvatila da je to sve igra - započela je priču Zorica i nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

- Saška kad pozajmi 200 dinara, moraš da joj vratiš 400. Cigare prodaje za 500 dinara, ali ona se snašla i to je super - rekla je pevačica i otkrila kakve su sve štekove za novac smišljali učesnici.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković

- Sanja, Janjuš i Miki krili su novac u crepu od krova iza prodavnice. Zbog 2.000 dinara, Sanja je obijala bravu i pela se na merdevine. Ja sam mislila da krije neke ozbiljne pare, kad sam čula da je u pitanju samo 2.000 dinaea, umrla sam od smeha - objašnjava Zorica, koja tvrdi da Mića ima najviše para u kući.

RepublikaFoto: printscreen/TVpink
Lepi Mića

- Mića to pametno radi. Pošto je često gazda, on najveći budžet da svojim drugarima, oni mu posle sve kupuju, a on čuva svoje pare. Mića ne potroši ni sto dinara u toku nedelje - zaključila je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading