Hrvati varaju narod: Paula i Fran glume da se švalerišu, a krišom se ljube!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas i Paula Hublin našli su se u toaletu, gde su se ljubili kao da se nikad nisu ni rastali čime su dokazali da od samog početka rijalitija varaju narod. U trenutku strasti hrvati su zaboravili na svoje partnere Sanju Stanković i Tomu Panića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula i Fran

Naime, njih dvoje su se ušunjali u kupatilo, gde su počeli da se vataju i ljube krišom. Fran je u jednom trenutku pokušao da prekrije kameru, ali ga je Paula opomenula da će popiti novčanu kaznu i da to ne čini.

Sve je počelo preksinoć kada su Toma Panić i Pujas pričali o zajedničkoj devojci, kada ima se i ona pridružila.

- Ti njega voliš i dalje, vi terate inat jedno drugom, vi se volite. On kaže da se gledate preko stola, on je iskren, ti si neiskrena. Ja nisam Fran, koji će da te sluša i trpi - govorio je Toma, kao da je predosetio šta mu Hrvatica sprema iza leđa.

Nakon što se dobro izvatao, hrvatski par je odlučio da prizna da je opet zajedno, te da ne mogu jedno bez drugoga iako su mislili da mogu. Sanja Stanković je počela da histeriše kada je videla kako njen do pre nekoliko sati dečko ljubi i grli bivšu devojku. Panić je pokušavao sve da iskulira, a onda im je u jednom trenutku prišao dok su ležali u krevetu i brutalno ih izvređao:

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Paula i Fran

- Ja bih samo da vas pitam kakav je miris moje sperme na pokrivaču. Znam da je dobar, ali samo da pitam. Ja sam tu svršio deset puta. Shvataš, je*ao sam ti devojku 10 puta ispod pokrivača. Pi*ka joj smrdi, mora da koristi vaginalete, a ti si jedna pi*kica i ološ. Je*ao sam, pa sam je*ao, sada se vraćam svojoj ženi i detetu . Pujas mu je na ovo uzvratio:

- I mi znamo kako je bilo tebi dok je Nadeždu je*alo pet ljudi. Veliki pozdrav za Mikija Đuričića.

Paula je pokušala da se odbrani, pa je rekla Tomi:

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Fran Pujas

- Ti to pričaš jer si ogorčen i isfrustriran, a ti mene nisi ni je*ao. Aj, marš od mene, idi kod svoje retardirane žene.

Tenzija između Frana i Tome dostigla je vrhunac, te je bivši-sadašnji dečko Hublinove počeo da ga pljuje. Panić je burno reagovao, te je odgurnuo Sanju Stanković kada je krenuo da udari Pujasa. Svi zadrugari, kao i obezbeđenje, skočili sue da spreče karambol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading