Prebio bih je na mrtvo ime: Paulin tata užasnut ćerkinim ponašanjem u Zadruzi!

Autor: Alo.rs

Zadruga

04.11.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besan na ćerku!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Paula Hublin

Paula Hublin i Fran Pujas obnovili su svoju vezu i nastavili tamo gde su stali, nakon što je raskinula sa Tomom Panićem koji ima ženu i dete napolju. 

Mnogi su i pre nagađali da njihova ljubav nije prestala, dok neki i dalje misle da se radi o igri, kojoj je kraj nepoznat. Povodom toga, ali i njenog celokupnog učešća u "Zadruzi 4" oglasio se i Paulin otac, Matija Hublin.

"Zaista ne znam šta da kažem, verujte mi. Nisam ni ispratio, samo su me juče zvali da mi kažu da se ponovo ljubaka sa nekim. Meni nije prijatno da to gledam i slušam o tome. Iznenađen sam, zaista, kao i svi", počeo je Matija.

Na pitanje da li više podržava njenu vezu sa Franom ili prethodnu, sa Tomom Panićem, on je bio iskren:

Foto: instagram.com/printscreen
Paula Hublin

"Ma, kakvi, ne podržavam ni ovu. Od dva zla izabrala je... Videćemo manje ili veće. Ne verujem da se radi o igri, jer, ako je dogovor sve, a došlo je do onakvih uvreda, onda su oni zaista za Holivud! Čujem posle Tomu kako komentariše šta i koliko puta. Ja zaista ne verujem da se desilo bilo šta ozbiljnije između njih, jer zna da joj to ne bih oprostio. Prešao bih kapiju i istukao je na mrtvo ime!"

"Slušao sam je dok je pevala pesmu Zorice Brunclik. Ona toliko lepo peva, ne znam zašto se ne fokusira na to. Da prestane da sramoti porodicu. Zaista sam mislio da je tada došla sebi i onda se desi pomirenje sa Franom", dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading