TRAUMATIČNA ISPOVEST VODITELJA ZADRUGE: Bio sam neželjeno dete, otac je maltretirao majku svaki put kada bi se napio - Plašio sam se da zaspim!

Autor: Informer.rs, Republika.rs

Zadruga

04.11.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispričao najintimnije tajne.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

Milan Milošević danas ima život iz snova, vodi najgledaniji rijaliti šou-program "Zadruga" na TV Pink i uživa  u svakom trenutku. Ipak, niko nije znao  da je imao užasno tešku životnu priču.

Milan je po prvi put otvorio dušu i javno progovorio  o najbolnijem periodu odrastanja u razorenoj porodici. 

-Mama je iz prvog braka imala Nenada, a sedam godina kasnije dobila je sina Zorana, koji se rodio sa cerebralnom paralizom. Tada su doktori rekli majci da više ne rađa. Međutim, pošto je otac bio alkoholičar, svaki put kada bi se napio, majka bi zatrudnela. Nikada mu to nije ni govorila, već je pune četiri godine stalno išla na kiretažu. Kada je ostala u drugom stanju sa mnom, tražila je od komšinice milion dinara na zajam za abortus. To je stalno radila jer nije imala para. Komšinica mi je spasla život jer joj je rekla: "Rodi ovo dete, doneće ti sreću." Poslušala je i dobile me 1. aprila, na svoj rođendan -  započinje svoju tešku životnu ispovest poznati voditelj u razgovoru za Informer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Njeno Veličanstvo MAJKA❤

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) on Sep 4, 2020 at 2:54am PDT

Milan je govorio i o ocu nasilniku koji je imao probleme sa alkoholom. Prilikom svakog prijanstva, dolazio je kući i surovo maltretirao njegovu majku koja je zbog toga imala brojne zdravstvene probleme:

-Mamu je tukao stalno! Ona se borila za nas. Radila je u njivi od sedam ujutru do sedam uveče. Kući je dolazila sa prstima krvavim od rada. Tako umornu, izmučenu otac ju je tukao s vrata. Bežali smo od njega kada vidimo da je pijan. Često smo spavali u kukuruzima. Tu smo čekali da on pogasi svetla i zaspi da bismo mogli da odemo i mi u svoje krevete. Dešavalo se da namerno zaključa kuću i onda smo noć morali da provedemo napolju. Ćebe smo za svaki slučaj uvek držali u šupi da bismo imali čime da se pokrijemo ako je napolju hladno - kaže voditelj dodavši da se veoma plašio oca u takvom izdanju:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Radujte se svakom novom danu! ❤?❤

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) on Oct 23, 2020 at 5:36am PDT

- Plašio sam se da zaspim kada je tu. Sluh sam toliko izoštrio da sam u svakom momentu po njegovom koraku znao u kom je delu kuće. Želeli smo da ga napustimo, da pobegnemo od njega, ali nismo imali gde. Majka i ja bismo se već nekako snašli, ali šta smo mogli sa mojim nepokretnim bratom? Nismo mogli da ga ostavimo! Danima smo sedeli u Centru za socijalni rad i tražili pomoć od nadležnih. Prijavljivali smo ga stalno policiji. Patrola dođe i ode, a onda mama dobije batine što ga je prijavila. Strašne stvari nam je radio: nije nam dao da imamo fiksni telefon, zabranjivao nam je da okitimo novogodišnju jelku. Ja nikada za Novu godinu nisam imao jelku.

Milanova drama kod kuće nije bila jedino zlo kroz koje je prolazio. Trpeo je i vršnjačko nasilje.

 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com

Godinama je trpeo vršnjačko nasilje

- Govorili su mi da sam isfeminiziran i zbog toga su me tukli svakog dana. Bacali su mi knjige po blatu, cepali blok za likovno... Čupali su me tako da im šaka bude puna mojih dlaka. Kada uđem u toalet na odmoru, njih trojica-četvorica me udaraju pesnicama u stomak i crkavaju od smeha. Odem na čas i ne mogu da dođem do vazduha. Ali nikada ih nisam tužio - ispričao je Milan.

 

Tek sa 18. godina imao je priliku da promeni svoj život. To je bila prelomna godina jer mu je tada preminuo i otac. Kako kaže, na kraju mu je sve oprostio.

Milan se vratio u Sremsku Mitrovicu kod mame na nekoliko meseci, a potom je opet otišao u Novi Sad. Tamo se zaposlio na televiziji Jesenjin, gde je vodio emisiju kratke forme. Pošto to nije bilo dobro plaćeno, vratio se konobarisanju. Dve godine kasnije vest o smrti brata Nenada ga je vratila u rodni grad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neko na vratima zvoni! Traže me... Šta vredi i da otvaram kad nisam tu?! Ko zna gde sam ja!

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) on Mar 22, 2020 at 2:52am PDT

- Bio je osuđen na sedam godina zatvora zbog preprodaje oružja sa ratišta. Drugovi su njemu ostavili to oružje da im čuva i na kraju je on nevin stradao. Bio je nepravedno osuđen i to nije mogao da podnese, pa se obesio u zatvoru. Nismo imali para za advokata i završio je iza rešetaka. Mama nikada sebi nije oprostila što je brat bio prepušten samom sebi.

Posle Nenadove sahrane Milan odlučuje da se preseli u Beograd i počne novi život. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading