(VIDEO) PREVESLALI SVE! Nakon što je javnost ostala ZGRANUTA POSTUPKOM Frana i Paule: ISPLIVAO CEO SNIMAK ŠTA RADE KAD MISLE DA IH NIKO NE VIDI!

Autor:

Zadruga

04.11.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opala!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Paula i Fran

Tokom ove večeri došlo je do jednog potpuno neočekivanog pomirenja. Naime, Fran Pujas i Paula Hublin završili su zajedno u toaletu, pa su pokušali da se sakriju od kamera, a onda su pali i vreli poljupci.

Ovo je šokiralo sve, s ozbirom na to da su oni raskinuli odmah na početku "Zadruge 4", a nakon toga oboje su promenili po nekoliko partnera. Njihovo pomirenje pokrenulo je mnogo komentara, a želju da iskaže svoje mišljenje o svemu imao je i Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, koji nije bio nimalo blag na račima.

- Dobro osmišljen plan jednog mladog "divnog" para. Lepo sve su smislili po Kališu šetali u Zoo vrtu s majmunima visili. Lepi Mića u Knezu ih čekao, bio je u strahu da ih lav možda nije ščepo. Par se Mići vratio, pa sa vrata restorana sa njima zaratio, malo ih je blatio, kašike se latio. Dok je Mića ručak jeo, pored njega Fran je seo, sela je i Paula, pa se Mići tihim glasom javila. Razgovor je dugo tekao u rerni se fazan pekao. Onda im je Mića rekao, slušaj 'vamo stoko, mušica mu ulete u oko.

 

Savete im dobre dao, krenuo je, pa je pao, ali plan im beše zao, da varaju narod i fanove svoje, da u vezi bude ih bar troje. Toma, Čorba i još neki da poljupci budu vreli, ali meki. Da na pola uđe Sanja, da se ona zaljubi u Frana, Sanja laže, češka ga po kosi, dok on Paulu još u srcu nosi. Peru šatro zube na kvarno se ljube, u svojoj se laži sad polako dave a i gube - napisao je Osman uz snimak ovog poljupca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading