(VIDEO) ORALNO ZADOVOLJILA TOMOVIĆA! "Jahao te je ko je stigao": ZADRUGARKA ŽESTOKO OSUĐENA ZBOG OVOGA!

Autor:

Zadruga

02.11.2020

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sastanka na kom su zadrugari komentarisali raspodelu budžeta Mine Vrbaški ponovo je izbio rat između Tare Simov i Lepog Miće, a zatim je Miljana Kulić nastavila svoje izlaganje, kako su je ovo dvoje zadrugara prekinuli.

 

 

 

- Ako si dala Franu najveći budžet, veoma si licemerno odradila. Znaš da je omiljen u narodu. Uopšte Frana ne voliš, bila sa njim zbog podrške, dala si mu 4.000 zbog toga. Ako ti je Fran bivši, onda je trebalo da dobiju i Toma i Vladimir. Momak koga si oralno zadovoljavala, kao i Tomu, znači i njima 4.000 kao bivšima. Znaš da Toma nije favorit zbog ovoga što je uradio, znaš da je Vladimir jedan od najomraženijih u narodu... Da, moja majka jeste plakala zbog moje veze, ali retko u kojoj porodici se roditelji slože za neku vezu. - rekla je Miljana, pa nastavila:

- Ja verujem da ti je majka normalna žena i da joj je bilo teško dok si se jahala sa kim si stigla. Ja sam za šest godina dva partnera izmenila, a tebe je jahao ko je stigao, samo te nije "j" Tomović, ali si ga oralno zadovoljila. Ti si spremna na sve. Verujem da će u "Pretresu" glavna tema biti tvoja licemerna i najgluplja podela budžeta. Ljude najviše boli istina. To što ja ne umem u paketić da zavijem, takva sam ja. A ti si pokazala ko si i šta si - poručila je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading