(VIDEO) KIJA U UŽIVO PROGRAMU KONAČNO PRIZNALA: Da bila sam sa Vukom u vezi, pa otkrila detalje! - JAVNOST U ŠOKU!

Autor: Republika

Zadruga

01.11.2020

10:52

Šok!

youtube.com/Novo jutro, instagram.com/vukmob1

Vuk Mob je sinoć tokom emisije "Pitanja novinara" ušao u sukob sa Nadicom Zeljković jer je izneo detalje odnosa sa Kijom Kockar. Nakon rasprave, uživo u program se javila i Kija.

- Sve što si pričao nije istina, ja sam nju tužila ali je svaka tužba koja je bila protiv njegove verenice išla u moju korist! A on iznosi notorne laži i moja majke ne mora da ustaje i brani moju moralnost! Ja sam žena koja je doživela takvu situaciju koja je svakako poraz - rekla je Kija.

- On nikada nije bio u stanu kod mene. Ja se nisam javila sad ovde da iznosim, jer ću mu sve reći u tužbi i javila sam se da kažem majci da ne ustaje za ovakve gluposti. On upravo pokušava da se opere da smo bili u kombinaciji, a on je dečko koji plače i nikada neću zaboraviti njegove reči da želi da mi budemo Bijonse i Džej Zi. Ja sam se javila da javim da je advokatica podnela tužbu, a ova sa njegovomn verenicom je pri kraju. Udaranje na moral jedne žene je jako loše, kad muškarac nema šta za ženu da kaže, reći će da je ološ! Druga tužba upravo je potpisana, i to je sve što imam da kažem - rekla je Kija

 U stanu koji sam ja kupila on nije bio, i neću da se spinuje priča da smo bili zajedno, mi smo uslikani u apartmanu njegovih roditelja gde sam ja sama boravila. Pošto sam se uključila i nisam sama, imam da kažem, to je sve što se tiče između mene i Vukadina. U ovom trenutku, ja sumnjam na njega za neke stvari, a mami imam da kažem da se ne nervira - rekla je Kija.

 

- Oni su sedeli ispod ja sam bila gore, i oni su mi rekli kada sam sišla rekli su mi da su tu novinari i ja sam mislila i sada mislim da su to oni uradili, kako bi me slikali. Da je on to uradio ili nije, svakako je to glupost i ja sam slobodna devojka, a to je poenta ove priče. Ovo su udarci na moju moralnost i jako je ogavno i mislim da je ovo prevršilo svaku meru i ne treba posle dve godine da plače za mnom - dodala je Kija.

Nakon toga je Vuk Mob tražio poligraf, da bi dokazao da Kija laže i ponudio 10.000 evra od svog honorara da ga ispitaju. Kija je onda konačno priznala: Uštedeću ti taj novac i priznaću da bili smo u emotivnoj vezi, ali nisam htela da priznam vezu javno.

Komentari (6)

Loading
Djura

01.11.2020 14:15

Vuckic grozno izgleda a tako se I ponaša.