Panić otkrio detalje koje javnost nije znala: Nadežda maltretira i bije majku, govori da joj neće doći na sahranu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" maneken Toma Panić, koji je trenutno u vezi sa atraktivnom starletom Paulom Hublin, izazvao je pravu pometnju kada je izneo privatne detalje iz zajedničkog života sa Nadeždom Biljić.

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda i Toma

Iako je danima pre ovoga isticao kako je voli i kako je ona njegov tigrić, promenio je ploču posle dve nedelje od ulaska u "Zadrugu 4" i sada govori da je nikada nije voleo i da je pored nje prošao sve i svašta.

- Ja sam, generalno, prošao golgotu zbog mog ludog mozga i šta god da sam radio vratilo mi se. Što se tiče Nadežde, s njom sam prošao sve loše, počev od ponašanja, to mi je bilo najgore. U kući je uvek bilo napeto, ali ne samo sa mnom već i s njenim roditeljima. Ja njenu majku poštujem i volim, ali taj odnos između njih dve je bio toliko napet. Ona je tukla rođenu majku, kad se naljuti, digne ruku na nju. Govorila joj je da joj na sahranu neće doći, da joj ne treba i da je podla žena. Uvek sam pričao kako to ne može tako i upozoravao sam je. Nadežda se bolje ophodi prema radnicima u trafici nego s nama u kući, i to je bio jedan od uzroka. Da se meni nije desila Paula, ja sam se pitao kojoj ženi da se vratim - govorio je Panić, dok su ostali zadrugari bili šokirani detaljima koje je izneo.

Nakon već dovoljno skandaloznih detalja vezanih za njihov zajednički život maneken se nije smirivao, već je nastavio da blati ženu s kojom ima sina i u čijoj kući je živeo pre nego što je ušao u rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slavica Biljić

- Nadežda je mene stalno pljuvala i ja je pitam zašto to radi i ona mi se pravda da je u besu i ja pređem preko toga. Ja se pitam koja je moja budućnost s njom jer ona iznosi i radi nešto što se meni ne sviđa i mislim da se to pretvorilo u mržnju. O njoj ne razmišljam, ja znam kakva je ona i šta radi. Najviše me je iritiralo to što priča s mojim neprijateljima, ona je jednom razbila telefon jer sam ja kao bio ljubomoran, ali mora da shvati da nekim ljudima ne može sve da kaže. Rekao sam joj sto puta da ne može da bude zvezda ako sve pljuje. Njena majka i ja smo bili u situaciji da je ona pričala samo da će gledati dete i da je mi ne zanimamo i mi smo je podržali jer tako bi bilo najbolje. Kada je beba došla kući, taj osećaj ja nisam video, to da ona razmišlja samo o tome i da joj je to prioritet - završio je Toma, nakon čega ga je Marija Kulić napala da nije lepo da tako priča o ženi koja mu je rodila dete.

Tomina majka: Nadežda me je provocirala

Nadežda Biljić je provocirala Jasminu, majku Tome Panića i priredila joj niz neprijatnih situacija kada je, pre nekog vremena, išla da vidi unuka Longa. Nesuđena svekrva nije želela više da ćuti, pa je ispričala da ju je majka njenog unuka peckala i izazivala da se svađuju.

- Moj bivši muž, unuka i ja smo bili da vidimo Longa dve nedelje nakon što je Toma ušao u "Zadrugu 4". Bila sam tamo pola dana, bila sam jako provocirana, ćutala sam. Njena majka je vikala na Nadeždu: "Zašto diraš ženu, šta ti je ona kriva?!" To je bilo kad je Toma igrao košarku, ona je počela da plače i trese se: "Eno igra košarku, on je radostan, sa mnom je bio nesrećan." Pola dana me je provocirala: "Vaš sin, vi ga branite" - kaže Jasmina.

Toma: Nadežda se nabijala kolegama na onu stvar

Toma Panić je ispričao da je Nadežda sedela kolegama u krilu dok su njihove žene prevrtale očima.

Otac njenog sina Longa nije se zaustavio u iznošenju kompromitujućih detalja, te je otkrio i da je ona umela da zavodi kolege, da im se nabija na muškost:

- Ona je sela u krilo kod kolege kojem je tu bila supruga, a ta žena je bila trudna. Ja sam ćutao i prikrivao, ali nije išlo. Užasne su to scene. Jako ružne za gledanje.

Marija: Zola i Miljana se umalo nisu ugušili u dimu

Marija Kulić je otkrila detalje o zetu Lazaru Čoliću Zoli i ćerki Miljani pre ulaska u rijaliti. Ona je ispričala da su ona i muž Siniša zaticali užasne scene u iznajmljenom stanu u kom je par živeo. - Mesec dana su živeli zajedno, ona je platila stan. Siniša ulazi, lupa, oni nisu zaključali. Ne vide se od dima. Oni su se tako uspavali letos, kad je uzeo Željka iz obdaništa, u 17:15. Celu noć na Instagramu, ovaj igra igrice, a ova purnja i pije - rekla je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading