(FOTO) NAKON SVEGA LUNA ĐOGANI UHVAĆENA U NJIHOVOM DRUŠTVU: Ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

29.10.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A tek kako izgleda, neverica..

RepublikaFoto: e-stock

Luna Đogani (24), nedavno je objavila srećnu vest da je u drugom stanju, te istakla da joj se od tada život potpuno promenio, a pored toga, novina je da se zbog trenutne situacije i lepih vesti dodatno zbližila sa članovima porodice.

Ekipa emisije "Paparaco lov" je jedan ceo dan, propratila Đoganijevu i otkrili čime se ona trenutno zabavlja. Ono, što je sigurno, a to je da Luna nije razmažena trudnica, već je bila veoma aktivna, pa je tako išla da baci đubre, prošetala je svog psa, ali i posetila prodavnicu i sve namirnice sama donela u stan.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Kako je i sama nedavno navela, posebno se zbližila sa Gagijem od kada je bio uhapšen zbog posedovanja narkotika. Luna se odvezla do jednog beogradskog keja, gde se našla sa ocem i malo prošetala. Njima su se zatim pridružili a zatim su im se pridružili i prijatelji Natalija i Sani Trik FX.

Đoganijeva je pokupila svoju najmlađu sestru Blankicu iz škole, a zatim ju je odvela u bioskop.

 

Već sutrašnji dan je izgleda bio rezervisan za uživanje sa majkom Anabelom, sa kojom se nedavno pomirila. Naime, Anabela se sa suprugom Andrejem provozala do zgrade svoje ćerke i to električnim trotinetima.

Tu su svi zajedno uživali u jednom obližnjem kafiću, sa frizerom Ilijom Pečenicom, sa kojim se Luna takođe pomirila po izlasku iz rijalitija. Koliko je postala bliska sa majkom govori i činjenica da kada su trebale da se rastanu, nisu mogle da prestanu da se grle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Višnja

29.10.2020 13:59

Nisu u Zadruzi.

Jeca

29.10.2020 16:06

Nakaradni život nakaradnih ljudi uz plaćeno snimanje