(VIDEO) PREBIĆU ONU CRNOGORSKU PI*KETINU! Biza ZGRANUO jezivim snimkom, pa otkrio kad ulazi u Zadrugu 4!

Autor:

Zadruga

29.10.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leteće perje!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Biza i Vlada

Mnogi fanovi rijalitija "Zadruga" očekuju meč između Ivana Mitrovića Bize i Kristijana Golubovića, o kojem se dugo priča, međutim, Biza je u jednom od poslednjih klipova na svom Jutjub kanalu otkrio da mu nije samo Golubović "na nišanu".

- Čekam da me pozovu ovi klošari iz "Zadruge". Pričaju po gradu da neću da uđem. Naravno da ulazim! Jedan je don Kruševca, najjači! I jutjuber, i kik-bokser, i MMA borac - pričao je Biza vozeći se noću kroz Kruševac.

- Naravno, kada uđem, osim borbe sa Kristijanom, malo ću da ponižavam one ostale učesnike, Tomovića, Đedovića i ostala g*vna. Tomovića ću da bijem, tu crnogorsku p***etinu. Crnogorce ne vređam, samo njega! Mogu da bijem još neke. Filipa Cara, na primer... Nema razloga, ali ako bude... - istakao je Biza.

 

 

 

On je objasnio da je dobio obećanje od produkcije da će tokom oktobra ući u "Zadrugu" i da očekuje samo poziv.

- Biza vas ne laže, rekli su mi da će me zvati u oktobru, ali sad izbegavaju. Čekam da me pozovu da uđem u "Zadrugu". Da ne bude posle u oktobru biće u novembru, u novembru biće u decembru. I da ne bude da Biza izbegava borbu! Ja sam spreman! - rekao je on.

Celo izlaganje možete poslušati u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Robi

29.10.2020 13:11

Ulazi u Zadrugu a ne u ring za boks.