(VIDEO) Kad su ovo čuli, zadrugari popadali od smeha! Jela je sline da mu se ZGADI!

Autor:

Zadruga

29.10.2020

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna priča.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin

 

Sinoć je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević i započeo emisiju "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje postavljeno je za Taru Simov i Paulu Hublin:

- Na slavi u pušioni ste pričale o Čorbi i rekle kako vam je on najveći promašaj i klošar?

Čorba je tu, ja nikada nisam rekla ništa loše o njemu dok on jeste! Mene je sramota jer tako priča neke stvari i o meni i o njoj - rekla je Paula.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ja sam bila jako ljuta i besna zbog čestitki za slavu, ali su mi stavili do znanja da on nije za mene, i mi smo komentarisale šta je on pričao o njoj. Meni je Paula sve priznala i rekla kako je jela sline da se njemu zgadi i ja sam mu rekla da nisam trebala da budem sa njim - rekla je Tara.

- Ja nisam hteo da ih ponizim, ima stvari lepih koje sam radio za nju i možeš da kažeš! Što se tiče Paula, Cvele i Anja su sve slušali, ti to radiš od malena, pričala si kako si sa tatom i Franom pekla sline i jela - rekao je Čorba.

 

- Ti se sve vreme podižeš i pričaš o meni i pljuješ me - dodala je Paula.

- Čorba me hrani šlagom, pravio mi je krevet i crtao lososa i jeste divan i romantičan, ali mi je kiks - dodala je Tara.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading