(VIDEO) SVI ZNATE NECU TIK TOKERA, A OVO JE NJEGOV BRAT BLIZANAC: Napravio haos na svadbi, startovao mladu, sa kumom radio OVO, a onda otkrio detalje ulaska u ZADRUGU 4!

Autor:

Zadruga

29.10.2020

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je za razliku od Nece pravi vrag...

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović

Naime, Neca Tik Toker je jedan od omiljenih zadrugara već više od dva meseca u Imaginarijumu.

Pokazao se kao dobar dečko, pravi prijatelj, fin i kulturan  te su dosta starijih učesnici naučili mnoge pametne stvari od njega, ali ako kojim slučajem niste znali Neca ima brata blizanca, liče kao jaje jajetu, ali karakterno su nebo i zemlja.

 

 

 

Predrag Lazić Peca je onaj opasniji brat, veliki zavodnik, dosta brutalniji i bez dlake na jeziku, devojke voli više od ičega i neretko sa na njegovim društvenim mrežama mogu videti videi kako se udvara suprotnom polu.

Pozvan je u jednu popularnu emisiju koja se bavi sklapanjem brakova na neviđeno, u svojstvu kuma, gde je haos napravio.  Kako je i on sam otkrio, startovao je mladu na sred venčanja, a kuma ga je muvala ceo dan.

 

 

 

 

- Bio sam sa drugom, mladu naravno nisam znao, ona me je čak posle svega dodala i na Instagram. Kuma je razvedena, sa troje dece, muvala me kroz emisiju, a i posle. Gledajte emisiju i sve će vam viti jasno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Follow your instinct!!! ? #photooftheday #instagood #fashion #beautiful #happy #hilfiger @tommyhilfiger

A post shared by Predrag Lazic ??️ (@iampecaa) on Aug 12, 2020 at 1:24am PDT

 

Na pitanje da li je posle ovoga spreman za ulazak u Zadrugu, da se bori rame uz rame sa ostalim prekaljenim rijaliti igračima?

- Da, da naravno. Oštro i čvrsto bih branio Necine stavove od svakog ološa koji je pokušao da ga ponizi i uvredi. Nec je kulturan i dobar, odgovoriće svakome bez psovki, dok bih ja bez dlake na jeziku rekao njima sve u lice.

U prilogu pogledajte delić emisije:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Neca, Peca i njihova mama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading