KRISTIJAN ZANEMEO OD EMOCIJA: Nedostaje mi porodica, da su mi majka i otac sada živi...

Autor: Republika

Zadruga

28.10.2020

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pogodile ga emocije

Kristijan Golubović danas je osetio potrebu da se obrati svojim najmilijima. Iako nismo navikli da ga viđamo u ovako emotivnom izdanju, on je pokazao i najtananije emocije.

Krstijan se emotivno prisetio i pokojnih roditelja, kao i toga koliko mu oni i danas nedostaju. Mnogi su bili u čudu zbog ovih reči žestokog momka

 

- Ćao, dragi moji, juče je bila Borina, Necina i Alenova slava, pa sam dobio neke čestitke. Ja vas volim i cenim, naravno do neba! Ja želim da budem što zabavniji, onako kako ja želim da bude, presmešno, da možete tamo da se sprdate. Zreo sam čovek, nedostaje mi porodica i svi vi koji najbolje znate kakav je Kristijan Golubović. Sramota me je kada nešto možda ne uradim, od onog najpedantnijeg čoveka postanem prljavko, postanem neuredan. Nadam se da sam pokazao deliće kakav zapravo jesam… Ja ću izdržati zbog vas, ali morate i vi izdržati zbog mene, kada budem uzeo nagradu, ja ću je dati vama”, rekao je Golubović dodavši i to:

 

-Krivo mi je što ne mogu da odem mami i tati na groblje, i baki, i svima onima koji su na onom svetu, baš koji su pre vremena otišli. Značilo bi mi da su mi živi mama i tata, i Lazarova mama i baka Vera, to mi nedostaje”, dodao je Kristijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading