Golubović prvo preti, pa preklinje za milost! Stanija nikad brutalnija: Kristijan me moli da povučem tužbu!

Autor:

Zadruga

28.10.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon velike prašine koja se podigla oko toga što je Kristijan Golubović javno pretio smrću Staniji Dobrojević, zbog čega su završili na sudu, desio se preokret.

RepublikaFoto: estock/instagram.com/printscreen
Kristijan i Stanija

Prema Stanijinim tvrdnjama, žestoki momak s beogradskog asfalta ipak se pokajao zbog javno izrečenih reči koje lede krv u žilama i sada je, preko posrednika, moli da ona promeni iskaz i ne tereti ga za to delo, u zamenu za javno izvinjenje.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ

- Tačno je da sam dobila predlog da povučem taj iskaz, odnosno da promenim iskaz da ga ne bih teretila i da kažem da se ne osećam ugroženo, a da se on meni izvini, ali još nisam odlučila šta ću da radim. Ne smem da vam otkrivam ko je oko toga kontaktirao sa mnom i ko mi je to ponudio. Iduće nedelje treba i ja da budem saslušana, pa ćemo videti šta ću i kako ću - izjavila je Stanija za Skandal posle saslušanja Kristijana, koji je prošlog petka izveden iz rijalitija kako bi dao iskaz, u kome se, prema navodima, branio time da je reč o neslanoj šali koja je otišla predaleko.

 Starleta je zbog saslušanja doputovala iz Amerike u Srbiju, Kikijeva sudbina je sada u njenim rukama


Iako je trebalo da bude saslušan u sredu, pošto je Golubović, prema nezvaničnim navodima, odbio da odgovara na pitanja tužilaštva bez prisustva advokata, njegov termin je pomeren za petak.

 

 

 

Da li će se i u kom pravcu proces nastaviti, zavisi isključivo od Stanije i njenog iskaza u sudu. Dobrojevićeva je, inače, prošle nedelje u strogoj tajnosti stigla iz Amerike u Srbiju i čeka se njen potez.

- Stigla je. Sve izjave će davati nakon što da iskaz u sudu - potvrđeno je iz Stanijinog PR tima i za Srpski telegraf.

 

RepublikaFoto: youtube.com/DINASTIJA

Ovo je izjava zbog koje je Kristijan sada na kolenima

- Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično ili preko mojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Ubiću svakoga u životu ko mi bude spomenuo dete, zapamtite ovo, po cenu da idem 40 godina na robiju, a nisu uopšte bitne pare - pretnja kojom je Golubović uznemirio javnost i završio na sudu sa Dobrojevićevom.

Golubović odbio da priča bez advokata

Kristijan je, navodno, 21. oktobra odbio da govori i daje izjave u tužilaštvu u Rumi jer nije imao pravnog zastupnika, pa je zbog toga saslušan tek dva dana kasnije u prisustvu advokata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading