STROGO ČUVANA TAJNA! BILJIĆKA NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI: Nadežda zbog Tome htela da se ubije! Mrtva pijana uzela nož da se iseče

Autor:

Zadruga

27.10.2020

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić nalazi se u teškom psihičkom stanju i pokušala je da se ubije nakon svega što joj je verenik Toma Panić priredio pred kamerama.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Toma i Nadežda

Maneken je ušao na najpoznatije imanje da zaradi novac za sebe i pevačicu, ali najviše za njihovog pola godine starog sina Longa.

Pre odlaska njih dvoje su bili u najvećoj ljubavi, idila je vladala u domu u Valjevu kod njenih, gde su živeli poslednjih meseci. Oni su njemu pružili sve, toplinu doma, novac i ljubav, prihvatili su ga kao svoje dete, a on ih je prodao zbog starleta i to javno, pred kamerama.

 

 

 

Paulu nije briga kako se Biljićka oseća!

Pula Hublin, s kojom je Toma Panić počeo vezu pred kamerama i prevario Nadeždu Biljić, nema osećaj krivice i nastavlja da bude s njim.
Hrvatica koja je šutnula Frana Pujasa, dečka s kojim je ušla na imanje u Šimanovcima, smuvala se s pevačicinim verenikom i postala javna ljubavnica. Ona nema osećaj krivice i svejedno joj je kako se Nadežda oseća.
- Nemam empatiju prema toj ženi, ne poznajem je i nije me briga. Može da radi šta hoće, ja ne odustajem. Ona je napolju, mi smo unutra - rekla je Paula.

 

Bivša zadrugarka se nalazi u veoma lošem stanju, a kako naš izvor otkriva, digla je i ruku na sebe.

- Nadežda i Toma su krunisali vezu bebom, pala je i veridba. On joj se kleo da je voli, da je ona žena koja mu je suđena. Zaklinjao se da će joj stope pozlatiti jer mu je podarila sina naslednika. Svaki dan joj se izvinjavao zbog batina koje joj je priredio prošle godine. Uspeo je da se uvuče pod kožu i njenima, mama Slavica ga je prihvatila kao svoje dete. Zaboravila je na sav očaj koji je priredio njenoj porodici. On je sve vreme vanrednog stanja bio u njihovoj kući, hranio se, pio, prao i sve ostalo o njihovom trošku. Vidite samo koliko se ugojio u kući Biljića. Mislite da je to od lošeg života? "Sram ga bilo, neće mi kročiti preko praga više nikada. On je s nama završio, a sina neće videti nikada više", rekla mi je Slavica jednom prilikom - navodi kućna prijateljica koja nam otkriva kako se odigrala drama kada je pevačica digla ruku na sebe i pokušala da se ubije.

 

 

Ku*ve raspale su mu važnije od nas. Prvo Kemezova, pa Dragana, a sad i ova drolja Paula, vikala je Nadežda

- Nadežda je pre neko veče bila sa prijateljicama, bilo je dosta nekog njenog društva. Došli su da je malo oraspolože, da joj bude lakše zbog svega što prolazi s ovim idiotom. Pili su svi, ali je ona prednjačila, nisu je kontrolisali jer su mislili da tako treba, da mora da izbaci tugu iz sebe. Ona je krišom od njih pila tablete za smirenje, uzela je neke lekove za smirenje, a to je strašno kad se kombinuje sa alkoholom. Počela je neka pesma, a Nadežda je zgrabila nož sa stola. "Sad ću da se ubijem, je*em ti pasji život, živim ceo život kao budala. On me ne voli, ja sam jadnica koja moli za ljubav. Naše dete će da izgubi majku zbog pede*čine koja me je prevarila. Ima da se isečem i iskrvarim do smrti. Nek me Toma Panić lažovčina nosi na duši. Kažite mu da ga proklinjem i mrzim iz dna duše", ponavljala je Nadežda dok je držala nož. Počela je da se seče po rukama i nogama. Vrištala je na sav glas - navodi izvor Rijalitija koji se našao na licu mesta.

 

Marija: Nadežda će da se ubije zbog Tome!

Marija Kulić predvidela je da će Nadežda Biljić da digne ruku na sebe i da će pokušati da se ubije.
Miljanina mama je sve vreme na pevačicinoj strani i strašno osuđuje Tomu Panića zbog javne prevare. Ona je pred kamerama rekla da se nada da je Nadežda dobro, ali da sumnja da će dići ruku na sebe.
- Mogu misliti šta Nadežda sada radi. Ona će da se ubije zbog ovog kretena. Znam je, znam da je labilna. Neka mu služi na čast ova prevara - rekla je Marija u društvu svoje ćerke.

 

 

Komšinica kaže da je scena bila prestrašna. Kao da je sam đavo ušao u pevačicu. Jauci su se prolamali u noći.

- Njene drugarice su poletele da je spreče, ali je imala toliko snage da su se cimali oko nje pola sata. Sreća, pa nije uspela da se povredi, a ni nekoga od njih. Zamislite da je zamahom posekla vratne žile, pa tu nema spasa. Kada su joj oteli nož, nastavila je da se trese i plače. "Toma me je doveo do ruba smrti, do propasti. Ponadala sam se da me neko konačno voli, da sam nekome važna. On je životinja koja me je izdala, izdala je našeg malog sina. Ku*ve raspale su mu važnije od nas. Te drolje smrdljive koje se prostituišu. Prvo ku*va Milica Kemez, pa ku*va Dragana Mitrović, a sad i ova drolja Paula. Neka gore u paklu svi zajedno", ponavljala je ona. Onda je pala u nesvest. Njeni su je odvezli u Hitnu pomoć. Primila je infuziju, spavala je čitava 24 časa. Ugasili su joj sve društvene mreže da ne može da gleda taj jad i čemer koji Toma pravi. Ne daju joj nigde da ide, majka je s njom stalno. Nadežda mora da bude jaka zbog bebe, a Toma zlotvor bolje da ne izlazi napolje iz "Zadruge" - poručila je komšinica porodice Biljić.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Acim

27.10.2020 13:36

Ne moze da jede a moze alkohol.