(VIDEO) "ĆUTIŠ, DOK ONA PLJUJE MAJKU TVOG DETETA" Marko Đedović ŽESTOKO zamerio Tomi OVO, pa OCRNIO Paulu!

Autor:

Zadruga

26.10.2020

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno mu je njihovo ponašanje.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Paula Hublin i Toma Panić

Snežana Ojdanić i Stefan Šebez dobili su poslednje srednje budžete od Marka Đedovića na današnjoj raspodeli, a potom je on prešao na male budžete.

- Rea, mali budžet, ružno ponašanje, ne podnosim d*peuvlakačko ponašanje. Budi dostojanstvena. Dragana, mali budžet, pokazala je totalnu psihičku nestabilnost. Prvo se stabilizuj, pa đođi na televiziju. Tužne priče organskim ne podnosim. Odvratan mi je način dolaska na televiziju zbog kukanja nad sudbinom od naroda koji nikad nećeš videti - govorio je Marko, pa nastavio:

- Zaboravio sam na Nadicu, dobija veliki budžet. Zna jednu moju tajnu, polako ćemo o tome. Paula i Toma mali... Prećutao je sinoć kada je Paula rekla da je Bog Nadeždi vratio. To su odvratne stvari, jeo si hleb sa nekim, živeo... Odvratno je što si prećutao. Možeš i moraš da zabraniš to - istakao je Đedović.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Paula Hublin i Toma Panić

- Ti si meni drag, pisao si stvari kakve jesu. Jedan od ljudi koje ja poštujem - dodao je Panić.

- Tomo, ti si ovde tvrdio da si u braku. Da, jesi bio u braku, papir je nevažan. Sve i da niste, imate dete, takve stvari ne smeju da se izgovaraju. Sinoć sam čuo još gluplje stvari kada si rekao da je i Kristijan rekao isto to. Njemu ne možeš da zameriš što iznese činjenično stanje - uzvratio je Đedović.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Kristijan Golubović

- Ja sam pričao ono što svi pričaju. Prepričao sam šta cela kuća prepričava o njegovoj ženi - ubacio se Kristijan.

- Maju si pravdao jer ju je pljuvao Jovica, a i ja sam pljuvan - pravdao se Toma.

- Tomo, to nije ista situacija. Maja i Joca nemaju dete i nije Alen pljuvao Jocu. Ti si pričao ovde sve idealno, a onda se desilo šta se desilo - govorio je Đedović.

 

- I zato zaslužujem mali budžet? - pitao je Toma.

- Da. Ćutiš dok ona pljuje majku tvog deteta. Ja goreg učesnika od Paule nisam video, drskost, bezobrazluk... Takav nivo ludila... - zamerio je Đedović.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Paula Hublin i Toma Panić

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading