"ŠTO JE MNOGO, MNOGO JE!" Oglasio se Mateja Matijević: Odgovorio na žestoke optužbe Tare Simov!

Autor: Pink.rs, Republika.rs

Zadruga

24.10.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije mogao da prećuti!

RepublikaFoto: Republika.rs
Mateja Matijević

Učesnica Tara Simov i dalje nije uspela da preboli Mateju Matijevića, svog dečka iz prethodne sezone "Zadruge" - o njemu često govori i u novoj, aktuelnoj sezoni, a danas je Filipu Caru ispričala detalje njegovog druženja sa zadrugarkom Elenom Stojčić.

Naime, ona je Filipu ispričala da su Mateja i Elena bili zajedno na piću sa Lepim Mićom, a da je Matijević tu priliku iskoristio da osuje paljbu po njoj. Mateja je navodno ispričao da je Tara bolesnica i da se zbog nje bori za život, što je on sada rešio da demantuje putem društvenih mreža.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mateja Matijević

- Trudio sam se da se ne oglašavam i da kuliram, ali što je mnogo, mnogo je! Boli mene k*rac za njihove igrice tamo i ko šta kome tamo govori da bi mu olakšao ili ne znam ti ni je šta već, a indirektno mene šteti... Tu devojku sam video na pet minuta maltene, nismo ni pričali i ćao više! Poslednje od mene vezano za ovo i slične stvari - poručio je Mateja na Instagramu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading