ČABARKAPA IZAŠAO IZ ZATVORA PA PROKOMENTARISAO BIVŠU: Ne interesuje me POKOJNA Aleksandra Subotić!

Autor: Srbijadanas, Republika

Zadruga

24.10.2020

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gnusne reči.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aleksandra Subotić

Aleksandar Čabarkapa iz Kaluđerice nedavno je pušten iz pritvora, nakon što je oslobođen optužbi da je učestvovao u pljački stranih državljana koja se desila tokom vanrednog stanja, u martu ove godine.

 Tada se u medijima pojavila informcija da tužilaštvo Čabarkapu tereti da je sa još dve osobe namamio Arape koji su iznajmljivali stan od njega, a potom ih opljačkao. Ipak, Čabarkapa je oslobođen optužbi te je sada ponovo na slobodi.

 

U međuvremenu, njegova bivša draga sa kojom ima i ćerku, Aleksandra Subotić dobila je i drugo dete. Upitan da prokomentariše ove lepe vesti, Čabarkapa je kratko odgovorio:

- Ne interesuje me ona! Ko je to? Pokojna Aleksandra Subotić - rekao je Čabarkapa uz smeh za portal SrbijaDanas, dodavši:

- Ja nisam i neću biti učesnik nikakvog rijalitija i nema potrebe da komentarišem te ljude. Podržavam samo mog prijatelja Karađorđa Subotića. Naši odnosi su sada odlični - kaže Čabarkapa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.