(VIDEO) BRUTALNA SVAĐA TARE I TOMOVIĆA: Ti si smrat i pi*ketina! Kunem ti se u oca da ti se više neću obratiti!

Autor: Republika

Zadruga

24.10.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna noć.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Tara i Tomović se svađaju ispred izolacije

Tara SImov i Vladimir Tomović imali su burnu svađu ispred izolacije. Sve je počelo oko toga ko je koga izdao. Zadrugarka je poručila Tomoviću da više ne želi da joj se obrati.

-Ja sam tebi bila prijatelj, ti meni nikada nisi. - počela je Tara svoje izlaganje, da bi je Tomović prekidao i govorio da je to sve laž.

Ona je želela da nastavi svoju priču pa mu poručila: 

- Ja sam ti bila rijaliti sprdnja. Sad i nikada više neću progovoriti sa tobom, evo kunem ti se u oca, Gorana mi mog! Počela sam krst da nosim posle ne znam ni ja koliko vremena iako nisam neki poseban vernik. Počela sam da verujem u Boga kada su mi svi kojama sam verovala okrenuli leđa. - rekla je Tara.

 

 

 

- Ti si ispao spradina prema meni, stvarno sam se zalagala za tebe - rekla mu je Tara, na šta je Tomović potvrdno odgovorio.

- Ti si smrad, pi*ka i smrdi ti duša. Impotentna smrdnina! - besno je zaključila, na šta je dobila neočekivan odgovor:

- Jel mogu i ja nešto da kažem? Lepa si večeras! Imaš neke atribute koji su top, a realno imaš i mana. - šaljivo je komentariso Tomović na šta je Tara samouvereno odgovorila:

- Ja sam najjača pi*ka koja je ikada hodala zemljom!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading