(VIDEO) DA LI TO ONA KREŠTI? OSVANUO SNIMAK KOJI SVE OTKRIVA!! Marko Miljković pao u ŽESTOK TRANS ZBOG OVOGA, a u pozadini se čuje Luna!

Autor:

Zadruga

23.10.2020

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao je u trans..

RepublikaFoto: youtube.com

Trenutno najpoznatiji rijaliti par Marko Miljković i Luna Đogani nedavno su obelodanili da će postati roditelji.

Medijima su otkrili su sve do najsitnijih detalja, od toga kad su začeli bebu, kad je termin porođaja do imena koje će joj dati, u slučaju da bude muško ili žensko. Oglasila se cela njihova porodica sa najlepšim željama budućim roditeljima, sa velikom podrškom, a nisu izostale ni čestitke sa društvenih mreža i od strane njihovih estradnih i rijaliti prijatelja.

 

 

 

Zapalili su region svojom objavom jer su već danima glavna vest u svim medijima, s tim u vezi Marko Miljković ne može da sakrije svoju sreću, te u svakom momentu pokazuje ushićenje zbog buduće najvažnije uloge u životu. Objavio je snimak na popularnoj društvenoj mreži Tik Tok, gde peva poznatu numeru pojačanu do daske u kolima i puca od sreće. Osmeh sa lica nije skidao ni u jednom momentu. Fanovi su se oglasili u komentarima, gde su ga preplavili čestitkama i pohvalama, a bilo je i hejtera koji su ga vređali, ali ni to ga nije poremetilo da uživa u najlepšem periodu života:

- Bolite i ne prolazite. Svu sreću ovog sveta vam želim.

- Da li to ona krešti iza kamere

- Isto peva kao Luna

Ceo snimak možete pogledati u prilogu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Toma

23.10.2020 13:34

Oni nisu u Zadruzi.

Mina

23.10.2020 14:02

Ajde ne blamirajte se vise sa ovakvim tekstovima