BRUTALNO! Progovorila Kristijanova žena Ivana: GOLUBOVIĆ ĆE BITI U TEŠKOM ŠOKU!

Autor: Alo

Zadruga

22.10.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opa!

RepublikaFoto: youtube.com/DINASTIJA

Zadrugar Kristijan Golubović u javnosti prezentuje sliku opasnog momka. Bez pardona se često pohvali kako nije odgovarao za višestruka ubistva, a čak je i pretio starleti Staniji Dobrojević da će je ubiti ako mu se ne izvini za uvrede koje je iznela na račun njegove porodice.

Trenutno najaktuelniji zadrugar glavna je tema kako domaćih medija, tako i publike koja prati rijaliti program „Zadruga“, a ovim povodom ekipa jednog portala uputila se za Kraljevo gde živi supruga Kristijana Golubovića!


Iako bi mnogi očekivali da će Kristijanovi sugrađani izbegavati da govore o njemu zbog imidža negativca koji godinama unazad gaji, bilo je potpuno suprotno od toga! Svi su jedva čekali da kažu nešto lepo!

 


No, prvo su svratili do zgrade u kojoj živi njegova porodica. Međutim, kada su joj pozvonili na interfon, gospođa Golubović je rekla da nije raspoložena za priču sa medijima.


- Nemam vremena, zaista. Nemojte se ljutiti, ali ja ne dajem nikakve izjave - bilo je sve što je o svom suprugu i ocu njihove ćerke Ivana imala da kaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading