UPOZORENJE ZA LUNU: OVA stvar može biti pogubna po njenu trudnoću - SVI ZABRINUTI ZA ĐOGANIJEVU!

Autor: Star

Zadruga

22.10.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Luna Đogani ostala u drugom stanju odjeknula je kao bomba!

RepublikaFoto: e-stock

 Osim čestitiki koje budući roditelji primaju svakog dana, mnogi njihovi fanovi sad su zabrinuti kako će Luna podneti trudnoću s obzirom na to da je operisala cistu na jajniku i da već dve godine pije terapiju.

Pozvan je ugledni ginekolog doktora Milan Krsmanović, koji je objasnio kako će trudnoća uticati na Lunino zdravlje i da li treba da bude zabrinuta.

- Ona je mlada devojka od 24 godine i nije retkost da tako mlade devojke imaju problema sa jajnicima, naprotiv, sve ih je više. Glavni uzrok promena jesu nepravilan život, stres i genetska predispozicija. Pošto je Luna ostala u drugom stanju prirodnim putem i bez problema, sada će morati da promeni život iz korena. Ne mogu reći da je njena trudnoća rizična zbog problema koje je imala, ali baš zbog toga mora da se ponaša kao da jeste, što će joj objasniti njen ginekolog. To verovatno znači da će morati da miruje do kraja trudnoće i ne bi smela da se izlaže bilo kakvom riziku.

 

Lekove koje je pila doktor će morati da prilagodi ili da ih promeni kako se ne bi javila neka neželjena dejstva. Ono što je najvažnije jeste da Luna više neće smeti da se nervira i da doživljava nervne slomove jer to može biti pogubno po bebu, odnosno, može doći do spontanog pobačaja u najgorem slučaju. Nije retkost da trudnice izgube bebu ako dožive veliki stres u prvim mesecima trudnoće - kaže doktor Krsmanović i nastavlja

- Ono što je sada najbitnije jeste da Luna spava redovno, minimum osam sati sna mora imati svakog dana. Takođe, mora redovno da se hrani i da jede dosta voća i povrća. Dobiće ona od doktora vitamine da pije, ali to nije dovoljno ukoliko ne unosi i hranljive namirnice u prirodnom obliku. Ono što bih želeo da naglasim jeste da nikako ne treba da se plaši trudnoće, samo neka sluša sve savete lekara i neka se pridržava terapije koju joj odrede. Mlada je žena i sve će biti u redu ako izbegava stres i čuva sebe i svoje zdravlje - završava poznati ginekolog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

22.10.2020 19:30

Takve uslove za život sigurno nema na Adi Bojani u Crnoj Gori.

Ado

22.10.2020 20:23

Novinarski lobi radi li radi.

Odgovori 10 0