Tomina švalerka Paula preti Nadeždi: Samo neka mi priđe, biće šamara!

Autor:

Zadruga

21.10.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin i Toma Panić su se poljubili tokom igre izazova i od tada su sve bliži. Sinoć su se grlili i mazili, a nakon žurke su završili i zajedno u krevetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma i Paula

Danas su se osamili na doku kako bi porazgovarali o njihovom odnosu, a onda su spomenuli i Tominu nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić koju je Paula izvređala.

- A Jovana sve vreme prati da li je Tomović tu, na vratima, pa kad ga vidi, samo se okrene. Da li bi ti, da voliš svoju partnerku, dozvolio da ti neko tako sprema doručak, ručak? - pitala je Paula.

- Da li bar neku svoju devojku nisi prevario? - pitala je Paula kroz smeh.

- Moja žena je novinarima poručila da više muža nema. Videćemo hoće li doći za Novu godinu. Ako dođe, prvo će svakoj nalupati šamare - šalio se Toma.

RepublikaFoto: Printscreen
Nadežda Biljić

- Kome da nalupa šamare? Samo neka mi priđe na tri metra! Ionako sam popi*dela kada ti je u pozivu rekla da se ljubiš sa ku*vetinama! A šta je ona sve radila sa Mikijem - besna je bila Paula.

- Nećemo mi pričati o njoj, nema potrebe, verovatno bi tako i ti reagovala da ti neko ljubi dečka - branio je Toma.

- Slušaj, ja sada, na primer, nemam prava nekog kritikovati što je sa oženjenim čovekom, razumeš? - nastavljala je Paula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading