Definitivno stavljam tačku: Nadeždu ponovo uznemirilo Tomino ponašanje, evo zbog ćega se RAZVODI!

Autor:

Zadruga

21.10.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno?

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Nadežda Biljić

Toma Panić i Paula Hublin se uprkos pozivu sa nevenčanom suprugom Nadeždom Biljić ne razdvajaju, što je Nadu po ko zna koji put razočaralo i iznerviralo.

Ona se oglasila i stavila svima do znanja da Tomi neće davati novu šansu, jer je stvarno preterao, da čak i nakon poziva sa njom, on ne prestaje da se "zanosi" u rijalitiju, pa nakon priče sa Milicom Kemez, sada se ne odvaja od Paule, iako zna koliko je Biljićeva besna, pa je čak dovela u pitanje i njihov odnos.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Toma Panić

- Ovim definitivno stavljam tačku na odnos sa Tomom. Nadala sam se da će se potruditi da me vrati, ali ovo sa Paulom sada svaku meru je prevršilo. Ovo je moje poslednje oglašavanje o Tomi. Neka im je sa srećom i ta igra i sve. Više ne dajem izjave o njemu, možemo da pričamo o mojoj novoj pesmi i novim projektima, a Tomislav je kraj krajeva - napisala je Biljiićava.

Foto: instagram.com/printscreen

Snimak koji je razbesneo Nadeždu pogledajte u video-snimka:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stevan

13.11.2020 19:50

Nisu u braku a ona bi da se razvede. Lujka.