ŠOK! KAKO JE MARKO NA OVO PRISTAO: Luna daje ime bebi koje je planirala sa Slobom

Autor: informer, Republika

Zadruga

20.10.2020

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani želi da bebi koju će roditi Marku Miljkoviću da ime koje je smislila sa bivšim ljubavnikom Slobom Radanovićem! Pobednica "Zadruge 2" tek što je u nedelju objavila da je trudna, a već ima spisak imena za dete i na tom spisku su ista ona koja je u rijalitiju planirala sa folk pevačem.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Marko i Luna

- Za dečaka mi se sviđa ime Luka jer volim kratka imena. I Marku se dopalo! O tome smo odavno pričali i složili se - kazala je Luna, koja je i u ženska imena uvrstila jedno koje je trebalo da dobije njena i Slobina ćerka:

- Volela bih da se beba, ukoliko bude devojčica, zove Mia. Pored toga mi se dopadaju i Lana, Hana... Kratka i neobična. Kao i moje.

 

 

 

Na opasku novinara da je ime Lana i Mia odabrala sa Radanovićem, kratko je objasnila:

- To nema nikakve veze sa Slobom, iako sam s njim pričala o tim imenima.

Zanimljivo je da je ova imena u "Zadruzi 1" zapravo odabrao Radanović, a da se Luna samo složila sa njegovim izborom. Iako je pevač tada bio u braku sa Kijom Kockar, tokom rijalitija su pričali o bebi.

- Volim muško ime Luka... Od ženskih mi je lepo Mia - rekao je tada Sloba, na šta se Luna nadovezala:

- I meni! Rodiću ti bebu! Možda budu blizanci, dečak i devojčica.

RepublikaFoto: Instagarm.com/printscreen
Sloba Radanović

Kako joj se san da Slobi rodi blizance nije ostvario, Luna je utehu našla u Miljkoviću. Ona se sa njim smuvala u drugoj sezoni popularnog rijalitija, a u nedelju mu je pred kamerama rekla da je u drugom stanju. Rijaliti zvezda je snimala svog verenika u trenutku kada mu je dala test za trudnoću u ruke, a video je objavila na zajedničkom "Sikter tjubu".

Pre nego što je lepu vest saopštila milionima ljudi, Luna je obavestila prvo svoju porodicu. Budući deda Gagi Đogani kaže da je presrećan.

 

 

 

- Budan sam od šest ujutru, nisam mogao da spavam od uzbuđenja! Ceo dan u nedelju je planirala da mi kaže da je trudna. Slala mi je poruke da me voli i govorila da će uveče doći kod mene. Bila mi je čudna. Onda me je oko 19.30 nazvala i rekla: "Ne mogu da izdržim, moram da ti kažem da sam trudna." Bio sam u pozitivnom šoku. Odmah sam se spakovao i otišao kod nje. Čestitao sam i budućem zetu! On je i dalje zbunjen, kao što sam i ja bio kad sam saznao da ću dobiti Lunu - priča Gagi.

Na pitanje kako komentariše to što će Luna bebi dati ime o kom je pričala sa Slobom, denser odgovara:

- O tome će odlučivati ona i Marko. Samo znam da ću biti najbolji deda na svetu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading